Utomhus i 15+ grader & ett försök att fota håret

Idag har vi tillbringat mycket tid av Lördagen utomhus i ett underbart soligt höstväder, 15 grader varmt här idag!
Försökte komma ut direkt efter frukosten men det är inte alltid så lätt att studsa ut på två röda med två små men tillslut kom vi ut och då ville jag knappt gå in igen :-)
Räckte gott och väl med en tröja och en uppknäppt pälsväst över det för min del, jag blir ju rätt varm av att "bara" dra vagnen.
M är väldigt sugen på att byta ut eller sälja vagnen snart men frågan är om vi kanske borde ha kvar syskonvagnen ett tag till... tror det räcker med att vi skaffar en ståbräda och sedan avvakta lite. Kan nog vara skönt att ha vagnen kvar över vintern. Vet inte vilken ålder barn brukar kunna klara sig med enbart ståbräda?

Kom på att jag skulle fota mitt hår och visa när jag var ute tidigare men fick inte till någon bra bild, var en bil som stannade ungefär där jag stor och det klev ut några grabbar som tittade på mig och undrade säkert varför jag stod och försökte fota mitt hår på mig själv, hahaa, så jag gav upp det där rätt fort efter tre klick ;-)
Brukar använda två förpackningar, för en täcker inte allt hår men just den nyansen jag brukar köpa fanns det bara en kvar av så det blev inte hundra den här gången men nog inte såpass att folk skulle titta och tänka "F*n hur hon ser ut i håret" ;-) men det är lite ojämt i färgen, men kan låssas att det är slingor *blink*

Jag har även fotat vår lille prins utomhus idag  som jag tänkte visa imorgon på hans allra första 1 års dag! och så blir det att mumsa tårta så klart!
Nu funderar jag på att städa upp här hemma eller bara strunta i allt och slänga mig i soffan med ett paket B&J istället...

Kram!

Nytonad i håret sedan någon dag tillbaka, mörkt är extra fint på hösten & vintern tycker jag :-) omöjligt att få med hela håret när man fotar håret själv...och det dessutom ståt folk och tittar ;-)

Postat av: Sandra

Fin du blev i håret! Vi funderar också på att sälja syskonvagnen, Alvin vill bara gå nu.. Fast jag funderar på en phil&ted igen ändå för då kan han åka vagn om vi ska på långpromenad.. Funkar inte så bra med ståbräda på grusvägarna här :-) kram!

2010-10-02 @ 20:28:38
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Therese - Colins mamma

Det ser jättefint ut ju! Svårt att fånga hårfärg på bild ibland.

Ha en skön kväll! Kram

2010-10-02 @ 20:36:44
URL: http://hostherese.blogg.se/
Postat av: Nina

Va snyggt håret blev! Vilken toning använder du?:)

2010-10-02 @ 20:48:02
Postat av: Li

Håret blev jätte fint!



Kram

2010-10-02 @ 20:54:54
URL: http://sweetieli.devote.se
Postat av: Carolina

Supersnygg hårfärg, håller med om att det är snyggt med mörkt på hösten - vad härligt att ni haft det såpass varmt idag, här har det varit en ruggig och kall dag... kram

2010-10-02 @ 20:56:34
URL: http://carolina1979.se
Postat av: Nathalie

Fin färg i håret! Funkar det bra att färga själv? Jag har aldrig gjort det, går alltid till frissan. Men om man kunde skulle jag ju göra det själv. Vad använder du för färg?

2010-10-02 @ 20:57:40
URL: http://nathalieboquist.blogg.se/
Postat av: Erika svarar:

NINA: TACK! :-) Använder Loreals casting creme gloss toning

2010-10-02 @ 22:44:46
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: ♥ Tjugo och gravid ♥

Ditt hår blev jättefint, har läst det lite här och där att man ska passa på att fixa håret innan förlossningen så ska absolut se till att fixa mitt hår hyffsat nära inpå med, lite vardagslyx!



SV: Ja, det finns massor av fina klänningar och kläder att ha som gravid, fodralklänningar i trikå sitter ju nästan finare än vanligt men nu börjar jag sakna att kunna ha vad jag än vill. ;D

2010-10-03 @ 07:43:14
URL: http://pluttenimagen.blogg.se/
Postat av: Tindra

fin färg :)

Jag funderar på att göra håret lite ljusare, har helt naturligt ofärgat hår sedan 8år tillbaka,....nöjd m min hårfärg men ibland blir man sugen :)

2010-10-03 @ 16:39:32
URL: http://tindraohara.blogg.se/
Postat av: vintageretroprinsessa



vilket vackert glänsande hår :)



Otroligt snyggt :)



Passar på att säga ett stort grattis till prinsen som fyller år :)



Massa kramar till er alla

2010-10-03 @ 18:47:11
URL: http://bambii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: