♥ ALLA HJÄRTANS DAG ♥

Godmorgon alla hjärtan!

Alla ♥ idag, mysig att det finns en speciell dag men viktigast att komma ihåg är att visa kärlek varje dag!

Får se om Elwira har "tid" med att kramas lite extra med sin mamma idag för igår var hon visst väääldigt upptagen. Fick nämligen till svar igårkväll när jag frågade om vi skulle mysa innan sovdags; "Mamma jag har inte tid nu men när jag är färdig då kan vi göra de"  Jahopp :-)

Jag blir påmind varje dag att våra två små utvecklas och växer så det knakar så att leva i nuet och njuta är ett måste. Älskar mina finaste 2 små och kära M, all kärlek till er.

Puss & Kram på Alla Hjärtans Dag!Puss o kram varje da :-) På bilden ovan är lille Lidwig knappt 2 månader! Oh my, times fly! Ser att jag har ganska lik färg på håret nu som då.


Kanske jag skulle göra egna hjärtan i år igen :-) Receptet finns HÄR


{ LITE KALABALIK }

Godkväll!


Kidelin har tagit in smycken från härliga Lite Kalabalik och tipsat om dessa smycken på bloggen som alla hjärtans dag present. Perfekt gåva tycker jag och som är sugen på att ge bort ett armband till mig själv ;)
Nu är bara frågan vilket och med guld eller silverdetaljer ....bägge två är ju väldigt fina!
Lite Lovely...
...eller Lite Moulin.
Ikväll har vi varit och ätit födelsedagsmiddag för faster S och det mumsades hemmagjord sushi och chokladpudding, alltid lika gott!
Nu tickar klockan på sådär extra fort som den gör kvällstid och jag ska duscha och sedan krypa ner i nybäddad säng- himla skönt!
*Kramar om*

{ CHOKLADBOLLAR & TROTSAR KYLAN }

Long time no se!

Men hej vad livet rullar på :-)  Idag har jag och barnen kladdat och roat oss i köket med att göra chokladbollar. Faster S fyllde år i dag så vi gick dit en sväng och grattade lite :) Spelat spel, åkt lite pulka och sedan fyllde jag på mat till småfåglarna innan vi gick hem och in i värmen igen.
Kallt ute men vi är rätt bra på att trotsa kylan. Nyligen var vi iväg på liten utflykt med både scooteråkning och fyrhjuling, korvgrillning, pulkaåkning och fika när solen sken. Tilläggas bör att jag är väldigt frusen av mig och gillar inte att frysa (men vem gör det..) men rätt påklädd så var det verkligen huuur härligt och mysigt som helst! och sålänge man inte tog av sig vantarna ;) den dagen lever jag länge på.
Gäääsp, vad kvällstrött jag gått och blivit! en dusch för min del och sedan kommer John Blund :-)

Kiss and Goodnight

(Bilden är dock från mitt arkiv, finns ju inga söta små violer nu ;)

{ LOVELY LAMPOR }

Dessa lampor har jag spanat in och det är dags för nya lampor i barnens fönster och tänkt mig en eller två till Ludwigs rum. Dessa finns i flera färger och man kan sätta ihop dom lite som man vill, ta bort ugglan exempelvis och välja färgkombinationer osv. Exempelvis vita med blå uggla hade varit sött...
'
För nu till problemet, har tappat bort namnet på designern (bara sparat bilden..) och googlat sönder nu ikväll efter dessa och mina ögon håller nu på att torka ihop och gett upp för ikväll.  Hopp... vilket i-lands problem vaa.Men visst är det ju bara så att vissa saker fastnar man verkligen för och släpper inte ur tanken

Finsöta tycker jag om lamporna som jag är lite småkär i :)

Natti Natti 1:a Februari! (hjälp, vad hände med Januari?)

E      © Maria Risto