{ HOUSE DOCTOR LAMPA }

Kökslampa- check! Den här kommer passa perfekt i nya köket. Tycker den är så snygg och till ett överkomligt pris i jämförelse mot andra lamor i samma stil jag dregglat lite över.
Kommer från underbara House Doctor och jag hittade den hos Fröken Fräken som har så mycket fint.



{ FESTIVAL }

Helluu!

Nu pustar jag ut en liten stud innan läggdags o passar på att skriva några rader här. Idag har vi umgåtts med Sandra och Alvin och har varit iväg på Sala fesivalen och barnen åkt karuseller, hoppas i hoppborg, fått ballonger, lekt i en lekpark mm. Efter vi varit där åkte vi tll M:s föräldrar och Elwira och Alvin fick rida på Ronja & Evita. Ludwig är inte så förtjust i att rida så han åkte fyrhjuling med pappa istället.

Full rulle hela eftermiddag fram till kvällen men riktigt skoj har vi haft det! Nu ska jag ta mig en eller två  skivor surdegsbröd vi köpte på marknaden och försöka komma i säng inom kort. I morgon ska jag måla så jag behöver vara skärpt i morgon ;-)

Tack för idag fina!
Kram & godnatt

{ SOMMARKÄNSLOR KVAR }

WOW vilken sommarvärme vi har här i stan, otroligt härligt med sommarvärme igen, så glad man blir!
Den här låten fastnade hos mig när dom uppträdde på allsång på skansen och blev ett bra drag och även hemma hos oss då Ludwig hoppade runt och Elwira dansade loss för fullt, M diggade till max och jag hoppade runt jag med barnen ;-)
Tycker den är så skön, som en skön förfest :-)

I morgon ska vi besöka lilla ministaden med barnen och vänner hade vi tänkt där det är festival med marknad och karuseller mm vad jag förstått det som, blir skoj!

LÖRDAGSKRAM!


{ PÅ JAKT EFTER EN INDUSTRILAMPA }

Halloj fredagsmysare därute!

En industrilampa har jag länge velat ha nu och är ju något som varit poppis i ganska många år nu men samtidigt känns det som en klassisk lampa som håller i många år.
Jag har letat ett tag nu efter en industrilampa som inte ska vara en sliten variant utan mer en ny och glansig i aliminium.
Jag har visat ett par för M och han gillar också stilen. Faktiskt inte helt lätt att hitta en till rimligt pris och utan att se sådär "billig" ut.
I lands problem jag vet, men en lampa behöver vi och våra spotlights som vi har i lägenheten (i köket) passar inte i nya köket. En sak i taget och jag köper aldrig något "bara för att"



Den här rosa då :-) Älskar ju rosa men inget för vårat kök. Skulle vara tuff o söt att ha i ett tjejrum! Den rosa är en nyhet som kommit in nu i dagarna hos IJADESIGN

 


{ TILL FÖRSKOLESTARTEN }

På begäran kommer en "dagislista" till förskolestarten till hösten som jag "knåpat" ihop ;-)  Det är en hel del att komma ihåg och något nytt behövs nästan alltid till varje säsong.
Jag klär barnen ungefär som alltid men tänker lite mer praktiskt till förskolan och har en "dagisgarderob" som blandas med det vanliga.
Det blir mycket mer fläckar där och sandfläckar är de värsta tycker jag även om det mesta går bort med vanish men "snyggjeansen"  får stanna hemma när det inte används överdragsbyxor ;-)
Strumpbyxor använder jag sällan då jag vet det är krångligare för Elwira att sätta på sig dessa själv efter toalettbesök.
Tights och långkalsonger är toppenbra då de är lätta att ha under överdragsbyxor/galonisar och blir inte så korvigt i stövlarna + att det måste ju vara skönare än jeans vid "lager på lager".

Fredagsfina brukar våra två små  få vara och skjorta och klänning går utmärkt att ha på sig.
Finns ju så många mjuka skjortor och sköna klänningar/tunikor till bra priser dessutom.  En viktig tumregel jag har är att alltid satsa på bra kvalitet på ytterplagg och skor.

Till förskolan
  • Namnlappar till märkning av kläder (blir finast)
  • Väska
  • Vattenflaska ( SIGGs flaskor är superbra och snygga)
  • Strumpor gärna med halkskydd (framförallt till de minsta)
  • Inneskor i skinn eller mockasiner
  • Överdragsbyxor
  • Regnkläder
  • Gummistövlar (rekommenderar dubbel uppsättning)
  • Sköna byxor, exempelvis tights eller långkalsonger och mjukisar
  • Tröjor
  • Windstopperjacka
  • Fleecejacka
  • Skaljacka
  • Höstsko som är lätt att få på, gärna gortex. Timberland & Kavat med förstärkning framtill är toppen!
  • Blöjor/underkläder
Sedan kan det ju variera från förskola till förskola med vissa saker, endel vill att man ska ha med filt, kudde etc.
Jag beställer märklappar från MärkMäster som man stryker fast och även går att ta bort.

Den här lista har jag anpassat efter klimatet nu, sedan när hösten kommit igång på allvar är det ju mössor och vantar och...nää jag stoppar där nu, för vi är inte där än och listan är tillräckligt nu ;-)

Det mesta ovan har vi och kan jag varmt rekommendera. Här kommer länkar;
Vattenflaskor från SIGG, Skinntofflor Bobux, Regnkläder Ticket To Heaven , Fjällrävens väskor "Mini Kånken", Gummistövlar Tretorn ,Tröjor Vertbaudet , Grå Mjukisar Lindex, strumpor med halkskydd Polarn o Pyret, Färgglada jeans Åhlens


{ RÖRD & RÖRT RUNT }

HEJ IGEN!

Jag gjorde visst ett riktigt "blogguppehåll" som måste vara det längsta från starten här på min blogg :-)  Men det var välbehövligt och det gick bara inte skriva om något. Kändes heller inte rätt att blogga om något alls och mina tankar har varit på helt andra ställen och tänkt mycket på den tragiska olyckan bland annat.
Jag bloggar bara när jag vill och tycker det är skoj. Vill heller inte skriva som om om allt är en dans på rosor alltid, för så är ju inte livet för någon. Livet går upp och ner.
Det är svårare att skriva när det är andra människor inblandade så därför får jag dra en gräns ibland. Min tanke är att jag vill att bloggen ska vara lite personlig men inte för privat.
Jag förstår fortfarande inte allt som hänt men det kommer jag aldrig heller att göra. Glad över att jag är stark och ingen kommer lyckas med att ta mig glöd ifrån mig och jag är lycklig med det jag har och vad jag fått.

Såååå gott härligt bloggfolk! Blir glad av er som tittar in här på lilla bloggen och lämnar fina kommentarer, fast jag inte känner er alla i verkliga livet så känns så många av er äkta.

Jag har såå mycket jag vill blogga om men vet inte i vilken ände jag ska börja i! Någon som önskar ett speciellt blogginlägg kanske? Hojta bara till så kör jag på :-)

STORA KRAMAR!


{ TRAGEDI & BESVIKELSE }

En vbarndomsän till Marcus och systrar dog igårkväll i en dramatisk trafikolycka, vi fick reda på det i morse, en stor chock. 
M har den senaste tiden börjat umgås med honom igen då han även bott alldeles i närheten av dit vi ska flytta.
Igår ett par timmar innan olyckan träffade M honom för sista gången. Hans föräldrar har även förlorat sin andra son också en trafikolycka 2000 och har nu förlorat bägge sina två barn, där finns det inga tårar kvar att gråta :-(

Jag kände honom inte personligen men det är verkligen så oerhört tragiskt och jag lider verkligen med hans sambo som han bodde tillsammans med, byggt hus osv och har en 1-årig son. Smärtsamt för familj och vänner och hans bästa vän som han gjorde allt tillsammans med och även jobbade ihop med

Igår fick jag dessutom bekymmer på den privata fronten och som jag är så besviken, ledsen och arg över saker som hänt. Jag kan inte lätta på hjärtat mer än så här men jag känner mig tom och det är en klump i bröstet. Tacksam över att R, min syster är här som en hjälpande hand just nu.
Var rädd och tacksam över dom som står er nära och ställer upp och finns där utan att kräva något i gengäld mer än ett tack.

Livet kan vända så fort och jag är alltid tacksam över livet & fina jag har runtomkring mig.


Kärlek till änglarna däruppe och änglarna på jorden


{ BLUS I VISKOS }

Snygg blus i 100% viskos som finns HÄR för mycket bra pris blev jag lite sugen på nu. Snygg modell som är längre baktill. Vitt till jeans precis som på bilden är ju alltid lika snyggt! den finns även i svart och andra fina färger


{ FLUFFY TOWELS }

Jösses vad det öser ner här hos oss ikväll!. Så mörkt ute med, inte vant mig vid det. Mysigt dock är det att vara inomhus sånnahär kvällar med flera tända ljus!
Jag saknar lite nya doftljus men har ett "Clean cotton" från Yankee Candle har jag kvar på lagret. Det här "Fluffy towels" från samma märke vill jag prova på, känns som det skulle vara en liknande fräsch doft.

Hoppas ni myser fredagskvällen :-)


{ BIG BOY TOY }

Vi var ute på gården även igår ch jag och M började jobba med björkveden, pjuh det var slitigt! ;-)
Nu även jag fått köra M:s nya leksak, nämligen den här feta fyrhjuling som han hämtade i dagarna och som förenar nytta med nöje. Min fina M är mycket nöjd och glad kan jag intyga. Can am outlander 800 x mr heter värstingen.
Elwira och Ludwig älskar åka med på den (med hjälm) och Ludwig blir helt förstörd när M åker iväg utan honom på den, han gråter och gråter tills han kommer tillbaka och blir nöjd när han får sitta på igen! han är verkligen heeelt fäst vid motorfordon.

Hoppas ni har en fin fredag? Själv tutar jag och kör i femhundraåttio idag, fått massor gjort! Strax blir det sushi för min och syster R:s del, mums!

"Hörs" ikväll!

K R A M


Far & dotter på nya fyrhjulingen Can am outlander 800 x mr

Elwira har full koll på vart gasen sitter märkte M när lillan gasade, det kan hon därför hon kört lilla fyrhjulingen innan ;-)

Man behöver inte se minen, räcker med ögonen för att se hans belåtenhet ;-)


Ren och fin ska den va ;-) sådant är M noga med. Bra där älskling ;-)

{ GOLD METALLIC }

Godmorgon!

Så tuffa metallic guld shorts! Till strumpbyxor, tjock glesstickad tröja eller enkel vit skjorta/blus och svarta boots och svart skinnjacka- coolt. Älskar shorts


Från Topshop

{ MELLIS & BESÖK }

Åt en "klassiker" idag till mellis nämligen kesella och hallon. Färska hallon åt jag (förmodligen sommarens allra sista egenplockade) toppade det hela med lite honung, liiite vaniljpulver, psylliumfrön,krossade linfrön och havregryn- gott och nyttigt. Barnen gillar det också kan jag tillägga.

Vi har superfint  och varmt väder här idag och folk på stan äter glass och njuter för fullt precis som vi, idag känns höstvädret långt bort.
M är iväg med sin far ute på vägarna i hästlastbilen och ska lämna av hästar och ska hämta sin nya "leksak" :-)
Strax ska jag bege mig ut igen och möta upp syster R som liksom jag har semester och kommer hit med tåget från Stockholm snart, skoj! Får se vad vi hittar på med barnen och ikväll när hon är här.

Hoppas du har en bra & fin dag!


{ SER FRAM EMOT }

Vad lustigt det känns nu när vi har varit i huset mycket mer och förhoppningsvis kan flytta inom kort, vi har aldrig haft något planerat inflyttningsdatum. Det är en härlig känsla att vara i huset och nu har jag börjat inse på riktigt att vi faktiskt ska flytta in också ;-) Nu längtar jag att få vakna upp på landet utan att vara för långt bort från stan!

Idag har vi haft under sol och värme här och haft en riktigt bra dag och som avslutadas med glass. Härliga "lediga" semesterdagar nu. Jag var jättetrött fram till lunchtid men sedan blev jag piggelin.

Suger i mig det sista nu innan hösten kommer på allvar, även om jag tycker väldigt mycket om hösten så är det skönt att fortfarande kunna gå barbent dagtid ;-) Jag gillar att ta tillvara på allt det sköna för stunden.
Ikväll ska jag lägga mig liiite tidigare och ta mig ut på en liten joggingrunda innan frukosten, skönt!

Drömmer om flytten nu.

Hoppas ni har en skön tisdagskväll! Kramis ut i bloggvärlden


Fönster i vardagsrummet. Skön utsikt har vi från alla våra fönster nu, härligt att slippa betongutsikt snart.
Den tjusiga tapeten med bård ska nog inte få stanna i all evighet utan täckas med gipsskivor och vit färg ;)

 


{ AJ FÅN }

Funderar på att köpa ny mobil lite senare i höst, är lite sugen på det. IPhone 5 släpps om man ska tro rykten i slutet av augusti, början på september vilket jag tror på. Jag ska kika närmare på den då.

Elwira har en Iphone som hon har haft sedan hon var runt 2,5 ungefär och lyssnar mest på musik i den (utan lurar) Var toppen när hon fick den, då vi fick behålla våra egna mobiler ifred. Går givetvis inte att ringa ifrån den.
Fotograferar kan hon och klipp på youtube kikar hon på ibland. Några favoriter som Eric Saades "Popular" har hon spelat typ varjedag i en evigheeet och provat spel.
Den HÄR har hon hittat själv och älskar dansa med till och alla möjliga härliga Astrid Lindgren sånger spelas flitigt. Hon har lärt sig många nya sånger tack vare telefonen som vi sjunger med till.

"Kan jag få min fån" säger hon då hon vill sitta med den ibland. Ludwig tycker den är spännande och har lärt sig hur man låser upp den iaf ;-)

Imponerad blev vi när vi (läs M) märkte att hon lagt hennes favoriter i olika mappsystem och har stenkoll på vart allt ligger. Lilla E är bättre än stora E på ajfån helt klart! hon får väl lära sin gamla mor om jag skaffar en ;-) säger "sådär gör man inte, ska jag visa dej?" säger hon till mig om jag råkar göra fel. Teknisk liten tjej!


Här tar vi kort på varandra samtidigt :-) Ett rosa skal har hon visst fått sedan den här bilden togs.



{ SENSOMMAR SÖTT & SALT }

Oj vad fint med ljusrosa stickad tröja, ja tack och spana in silverväskan :-) Kombinationen lite tjockare tröjor och shorts är ju så snyggt, perfekt sånahär sensommardagar. H&M har fått in dessa "skinn"shorts, jag måste plocka fram mina jag har bums!
En ljusrosa stickad tröja, silverväska, ormskinnsarmband, solbrillor och boots blev en snyggt & fräsch sensommar outfit, sött och salt







Länkar: 
Silver shopper, armband "ormskinn", solbrillor,
skinnshorts , boots

{ ÄNNU ETT NYTT GOLV! }

Hej ute i lördagskvällen!

Golvet i köket blev klart idag, vilken fart det gick i även om det inte var det enklaste golvet att lägga! Mycket skickliga byggarbetare. Fick inte med mig kameran, men det är kanske roligare att visa när hela köket är klart istället för att bara visa ett golv?
Jag och M har bla rivit bort det gamla kakelplattorna i köket idag och nya kakelplattor + bänkskivor köptes idag.

Det är verkligen kul nu när det händer saker och fint blir det! Är roligt att vara med och göra det man faktiskt kan hjälpa till med samt nu när vi haft lite extra hjälp av mina föräldrar. Mamma åkte hem idag men pappa blir kvar och ska lägga kakel och sätta dit bänkskivorna. Spännande när det kommer på plats! Köket är husets hjärta.

Hoppas ni har en bra helg allihopa!

PUSS & KRAM


{ FULL RULLE & NYA VITA VÄGGAR }

Nu är det full rulle som gäller här. Idag blir det eventuellt jakt efter bänkskivor + kakel till köket. Mina på föräldrar är här just nu på besök så det blir lite lättare att få saker gjort idag och jag har semester fortfarande.

Helt nya gipsskivor är också uppsatta i huset i hallen och köket samt målade nu! Tanken var att måla alla
väggar i hela huset men då hade tapeten släppt för det hade tydligen inte gått enligt en målare. Så där blev det extra jobb med nya gipsskivor på väggarna och tid bort men sååå fräscht det blev med helt nya och vitmålade väggar!

Dags att kila här och ta dag i dagen! på "återseende" ikväll

KRAMAR


Smygfotade M från Elwiras blivande fönster.  M körde iväg med dåligt bränsle att elda med som fanns kvar i huset. Björkved ska inskaffas :-)


{FÖRSTA GOLVET }

Nya hallgolvet på plats! Återstår torka lite fläckar bara men annars lagt och klart. Mysigt med tänd brasa i vinter också!
Själva huset är ju inget jättehus men alldeles lagom stort och mysigt. Vi har ju även ett timmerhus på ca 80 kvm  intill vårat hus att styra med  :-)




{ NYA KNOPPAR }

Har precis köpt dessa snygga knoppar i porlin och metall från House Doctor som jag ska sätta dit på våra sängbord, blir finfint. Älskar fjärilar.
Våra sängbord skulle dock behövas målas ett nytt lager med vit färg men kan väl kalla dom lite "shabby chic" tillsvidare ;-)


{ NOVA STAR A/W 11 }

Nu finns nya höst/vinterkollektionen att förhandsboka här hos Kidelin. Jag hade ju nästan glömt bort att redan sett kollektionen på Formex mässan i Januari, var ju längesedan ;-)

Som alltid gör Nova Star tuffa kläder som tål lek och bus. Finns vääldigt mycket snyggt!


Nytt från Nova Star som går att förhandsboka hos Kidelin just nu!


{ VERTIKALT }

Min kära Marcus agerade fotograf igår på lilla tripp.
Han fick lätta instruktioner, "Håll kameran såhär" vertikalt alltså för lite effekt  :-)

Igår vid Gripsholms slott; Stars & stripes shorts från New Yorker, Tunn stickad tröja Vila och min flera år gamla och älskade fransväska i mocka från La redoute och Converse

Följ min blogg med bloglovin

{ GOLV, GIPSHOLMS SLOTT OCH BESÖK }

Godkväll!

Känner mig glad och pigg ikväll då vi hela dagen varit härlig. Jag och M åkte själva direkt efter frukosten iväg mot Södertälje, närmare bestämt orten Nykvarn för att hämta golv till nya köket. M Tyckte golvet var finare i verkligheten och jag kan inte annat än att hålla med, fint blir det.

hemvägen svängde vi av in till Gripsholms slott vid mälarens vatten. Vi hade aldrig besökt slottet tidigare och kände oss som riktiga turister när vi kikade runt i slottet, det var skoj! Ett mäktigt slott må jag säga.  Jag tycker det är spännande med slott och all historia runtomkring.
Åt sedan lunch på en restaurang i närheten av slottet på Gripsholms Slottspaviljong innan vi åkte vidare, en urgod lax & räksoppa och blåbärspaj till efterätt åt jag *mmm*! Trevligt att umgås med M också för ett par timmar utan två små.

Mätta och belåtna åkte vi hem igen och lämnade av golvet vid huset och sedan åkte vi över till M:s föräldrar och då kom Syster T med familj som vi bestämt träff med, riktig bra tajmat måste jag säga! Skoj att haft dom på besök och barnen fått busat av sig och ridit.

Just nu sitter M helt uppslukad av att spana på fyrhjuling och är uppslukad av det. Är ju sånt man "måste" ha på gården tydligen, som leksak och till jobb ;-) Nu dusch och sedan skutt i säng.

Tack för en fin dag mina fina och kram till er alla!


Turisterna på slottet. Inte bästa bilden som fångar hela slottet dock.

En riktig önskebrunn som vi kastade mynt i och önskade  :-)


{ "ÄLSKAJ JAG MIG?" }

Elwira frågade tidigare idag; -Mamma, älskaj jag mej?
Jag:
-Älskar du dej själv?
Lilla E:
-Japp!
Jag:
Älskar du några mer?
Lilla E:
-Eeeem...jag älskaj pappa, mamma , Lungwig, mommoj, mojfar, fajmor fajfaj, Mallan, Lejon (Leon)
(Osv, osv hon räknar alltid upp en hel hög när vi frågar och tar ett tag att rabbla alla, hihi)
Jag:
-Dom älskar dig med. Hur är man mot dom man älskar då?
Lilla E:
-Snäll och glad annas kommej inte jultomten på julafton, inte paket inte dodis fåj inte man då.

Hihi! Älskade lilla tjej!Så rolig och alla dessa miljontals frågor och svar.
Ludwig vår lilla papegoja snappade fort upp "jultomte" och säger efteråt "jultonten äj snäll"

Jag säger det ofta men tål att sägas igen, språkutveckling en är en härlig och rolig att uppleva som förälder.
Jag älskar verkligen att prata och lyssna på våra två små. Att lyssna på när dom pratar med varandra är även det roligt och helt fantastiskt och värmer rakt in i själen.
Jag bara ler :-)

*KÄRLEK*



{ SILVERTRÖJA }

Köpte den här silvertröjan jag bloggade om för ett tag sedan. Är glad att jag köpt den samma dag som den kom in, för den tog slut direkt. Tycker den är riktigt snygg och kul med silver på en annars enkel modell.
Tröja hänger snällt och väntar tills en kyligare dag, och den kan gärna hänga ett tag till :-)

Hoppas ni har en trevlig lördagskväll!


{ SMÅ RIDTJEJER }

Lilla Tilde fick prova på att sitta på shettisen Ronja igår och det tyckte hon var skoj såg det ut som, stolt liten tjej! Elwira och Tilde var så söta igår! Mysigt att träffa lilla bebis Ida också.
Tilde är lite äldre än Elwira liksom hennes mamma som i sin tur är lite äldre än mig ;-)

Önskar en fortsatt trevlig fredag & helg!


Var mysigt att se dom små ridtjejerna tillsammans igår

Elwira klappar Evita :-)


{ FINBESÖK & UPP I SADELN }

Idag träffade vi äntligen Bente och familjen som kom och hälsade på, trevligt har vi haft i värmen. Jag ville så gärna att B skulle få rida och det gick bra och vi hämtade två hästar från betet och drog ut på en liten runda bara hon och jag, härligt värre! När red jag sist egentligen? Måste vara över 3 år sedan, på tok för längesedan hursom.
Fler bilder från dagen kommer upp på bloggen men jag sitter fortfarande i ridbyxorna och måste ta en dusch nu ;-)

Tack för lån av hästar :-) Och tack för idag fina, blev så glad att ni kom hit!

PUSS & KRAM


Puss pållen! ;-) Den här skäcken red jag ut på idag. Klädd i ridbyxor & topp med fransar, och hjälm såklart

{ DET LILLA CHARMTROLLET }

Ludwig  gör inte bara oss glada utan de allra flesta han möter och får ögonkontakt med hejjar han på när han sitter i vagnen. Minns att Elwira gjorde samma sak i Ludwigs ålder,visst är det är charmigt :-)

Pussar och kramar gillar han också. Det är mycket "Kjaaamaa!" "Puss!"puss" och "Äskaj dej mamma pappa!" från Ludwig nu. Jag passar på att krama och pussa på han så mycket jag kan för snart kommer det väl bara passa sig ibland, när han blir lika "stor" som Elwira ;-)

Tagit dagen som den kommit idag och haft det skönt idag. Dock hunnit med ett varv med dammsugaren och skurat golven vid lunchtid men tvätten får allt bra vänta någon dag till just nu, är inte det minst viktiga just nu. 

I morgon får vi finbesök, sååå skoj!

KRAM & GODNATT NI FINA


Ludwig busar i vagnen & luftar fossingarna :-)

Puss mitt minsta lilla charmtroll!

{ 110803 }

En dagens i farten och i värmen :-) Kör på sval, vit playsuit som är en favorit.  Underbara sommar och sol! Nu drar jag vidare på picknik, mys!

KRAM


Edit: Jumpsuit från BikBok



{ MINI RODINI- HÖST/VINTER '11 }

Gillar Mini Rodinis coola kläder som har tryck jag verkligen gillar. Idag kom det in nytt HÄR (länk) från höstkollektionen  hos Babyshop

Dessa plagg blir nog mina absoluta favoriter tror jag allt, nästan svårt att välja. Den svarta oversizade tröjan med rostter skulle jag typ kunna tänka mig till mig själv också ;-) Den gröna parkas jackan med stor "päls" ser riktigt najs ut men finns ännu (?) inte på sidan, men kommer kanske in senare till hösten/vintern, än är den ju inte aktuell men ser som sagt mycket fin ut. Klänningen med cirkushästen, måste fråga vad lilla E tycker om den ;-)

 

>Följ min blogg med Bloglovin

{ LÄNGTAR }

ÅH vad jag längtar till nu på torsdag då en av mina bästa vänner, min barndomskompis Bente med familj kommer på besök. Ser verkligen fram emot det och det ska bli så roligt eftersom vi träffas så sällan numera. Tänk när vi var mindre, då sprang vi fram och tillbaka till varandra på 30 sekunder mellan husen. 

NU LÄNGTAR JAG VÄNNEN


Min fina vän Bente och Ludwig, här 6½ månad. Älskar bilden

{ RAY-BAN AVIATOR }

Till och från blir jag väldigt sugen på ett par klassiska aviators, jag kanske borde se till och skaffa mig ett par nu. Älskar klassiska solglasögon som aldrig går ur tiden och verkar aldrig tröttna på den här modellen. Wayfarer ätr ju också snygg men vet inte om jag passar i den...

Tror det ska finnas en lite mindre variant också av denna aviator, måste kolla upp och prova :)



{ INGA DÅLIGA (HÅR)DAGAR }

Godmorgon 1:a Augusti!

Måndag och 1:a Augusti? förstår ingenting, redan! nää... lite vemodigt faktiskt att tänka augusti men hey ÄN är det sommar och här har vi strålande sol! och 4½ vecka kvar på min semester, nice. Finaste sommarveckan läste jag att denna skulle bli desstom.

Annars då, sovit gott? Själv så skulle mitt hår är i behov av att tvättas men det får vänta tills ikväll. Kör på det alltid lika bra knepet nämligen en knut idag. Ser fint ut och känns extra bra sånahär dagar då håret inte är hundra, inga dåliga hårdagar här inte ;-) Fläta är ju också fint.

Elwiras och Ludwigs hår är alltid lika fint och lilla E har också gärna knut eller fläta och blir gladast om hon får samma som mamma, såklart! Älskar mina barns hårfärger, skulle vilja ha liknande nyans nu bums :-)

Nu-  "fånga dagen" som det heter

Kramis


Elwira häromdagen, vi står och spanar in fina blomster


      © Maria Risto