{ HAPPY NEW 2012! }

Blickar bakåt på året som gått och tar med mig det i bagaget och blickar nu framåt på 2012!

Nyårskram & skååål när det är dags ;-)

{ MERRY XMAS! }

HO HO HO! ;-)

Hoppas ni har en riktigt skön jul med era käraste. Njut av alla godsaker mycket skratt och kärlek.

Från oss alla till er alla önkar jag en riktigt GOD JUL!

Många varma julkramar

Har inte skickat några julkort iår som vi brukar göra så det här får bli ett "kort" istället och till ALLA :-)

Dessa stora pepparkakshjärtan som jag gjort hänger i vårat köksfönster

 


{ JUL, JUL STRÅLANDE JUL }

Gokväll!

Vi lyssnar på skön julmusik och det luktar nykokt kola i hela huset och doftar även sååå ljuvligt av granen som kom på plats här hemma igår! Den härliga grandoften är oslagbar och grön o grann :-)
Slagit in klappar och lackat har jag gjort ikväll och nu börjar jag bli redo att fira jul.
Jag älskar julen och allt som hör till! Just ja det där inlägget jag skrev häromdagen "LET IT SNOW" på morgonen dagen efter vaknade jag av Elwira som kom in och ropade "det är snö ute!" ,önskan slog in! Samma dag tog vi en biltripp med hela familjen till Sigtuna julmarknad, en mycket lyckad dag och det var en jättefin marknad som jag gärna återvänder till.
Nu ska jag ta min dagliga dos ingefära, en dusch och sedan krypa ner i renbäddade sängen.

NattKram

Den fina lyktan har Elwira dekorerat och en liten mus från Maileg med änglavingar sitter och vilar sig mot den Barnens övriga julpynt är sådant som hänger i deras lilla mini gran i köket. Finaste pyntet- såklart :-)
Sarah Dawn Finers "Winterland" är en favorit sedan förra året

{ TÄVLING: MINI A TURE }

 Anordnar en liten tävling där vinsten är det här fina pojksettet med tröja och byxor från Mini A Ture. Har ett set i storlek 74 (ca 9 månader) som väntar på en liten vinnare.

För att tävla: Skriv vem du vill se den här lilla outfiten på :-) Glöm inte lämna mailadress.

Tävlingen avslutas Måndag 2:e Januari 12.00


{ HAIRDO }

Halloj i julstöket! Sitter och blir ompysslad av bästa Marco just nu, ser ni mig därunder ;-) Var för någon vecka sedan och gjorde avfärgning på håret, färgade, gjorde slingor och klippte topparna, ja typ allt man kan göra ;-) så nästan 6 timmar senare var jag nästan klar. Idag gör vi lite mer slingor och sedan toning på det, sedan blir det bra tills nästs besök.Så Skönt att vara färdig med håret innan jul. Värre är det med julklapp till min kära Marcus som redan har allt och aldrig önskar sig något, lika svårt varje gång...

Ha en fortsatt fin dag ni gulliga därute

 
Ser visst mörkt ut på bilden, men håret ÄR rätt mycket uppljusat :) Råkade göra bilden svartvit och kunde inte rätta till det (jag har ny mobil)


{ LET IT SNOW }

Hej därute!

Igår
kom det plötsligt lite snö här- "Jaaa! nu kommer julen!" utbrister Elwira. Men glädjen blev kortvarig för den lilla snö som kom regnade bort ungefär lika snabbt. Men åh det var så fint just den stunden när allt blev täckt av ett vitt & fint pudrigt täcke! och det var härligt att få snö på sig för barnen var snabba ut :)
  Men men vi fortsätter att hoppas och toklängtar efter att få åka pulka med våra två små! och slippa leriga overaller om inte annat ;) 

Här hemma har vi skapat julstämning idag genom att göra pepparkakskola och baka både skurna och vanliga pepparkakor (hemmagjord deg givetvis). Skurna pepparkakor är nog allt dom jag föredrar lite mer, så goda ju.
Nu saknas bara ett pepparkakshus! men det ska vi nog få till även i år, det är en tradition jag håller fast vid.  

Skulle gärna vilja komma iväg på julmarknad och sitter just nu och tittar runt efter alternativ kanske lite i sista sekund, men skulle vara såå trevligt att komma iväg på det i morgon på 4:e (!) advent.

KRAM PÅ ER!


{ LUCIAFIRANDE }


Nämen heeej igen!

Längesedan :)
jag måste ju bara blogga dagen till ära kände jag för. Hoppas ni haft en fin Lucia? Vi var på Luciafirande i fredags med Elwira & Ludwigs förskola i kyrkan. Det var sååå fint och alla barnen var så himla duktiga o sjöng så fint!
När dom gick in i kyrkan så gick Elwira brevid sin numera bästa dagiskompis Ellen som var utklädd till tomtenissa och Ludwig höll "sin" tjej i handen som var tärna. Såååå sött så jag nästan smällde av på plats.
Ludwig har nämligen fattat extra tycke för den här lilla tjejen som är yngst på hans avdelning (1,5 år) och han är alltid go och hjälpsam mot just henne och får henne alltid att skratta säger fröknarna och hon skiner upp som en sol när han kommer till förskolan. Det är allt kärlek och ska visst börjas i tid ;)

Nu ska jag njuta av en riktigt god saffrans giffel jag och Elwira bakat, en kopp te och invänta M som står i duschen. När han hoppat ut så ska vi se på den underbara klassikern Sällskapsresan på skidsemester i Alperna :-D
"Ett gott skratt förlänger livet" sant som det är sagt :)

Kraam kram! Vi ses när vi ses

Elwira & Ludwig övade inför Luciatåget förra veckan i vardagsrummet :)
      © Maria Risto