Känns mest "jag"

Såhär såg jag ut för ett år sedan, höggravid till max, dagen innan Ludwig kom till världen :-) Minns så väl när jag satt den här dagen i frisörstolen med förvärkar, hihi! men Ludwig väntade snällt med att komma lite senare den natten ;-)

Jag hade som ett "måste" innan Ludwig kom att gå till frissan för när Elwira kom gjorde jag missen att inte göra det och det var inte helt lätt att komma iväg till frisören den första tiden då jag ammade mycket och som nybliven mamma var det inget jag ville prioritera och riskera att komma hem till en superhungrig och ledsen liten Elwira. En amningspaus hade kanske gått men då tänkte jag inte så. Kalla mig fåfäng, men håret betyder mycket och ser det fint ut känner  jag mig lite piggare, även efter en lång amningsnatt den första babytiden.

Fick helt enkelt stå ut med en förskräcklig utväxt ett tag tills jag kom iväg...för att göra ljusare nyanser hemma är ett stort NO NO, ljusare nyanser är inget jag skulle mixa själv med, kan bli så galet fel + att ljusare "köpe färg" sliter mycket mer på håret.

Den här färgen är nog den som känns mest "JAG" och som jag verkligen trivs bäst i och ska nog försöka gå tillbaka dit till våren igen.
Men just nu trivs jag faktiskt i det mörka och så är jag är inne i en sådan "lat" period att jag inte har någon lust att behöva tänka på utväxt och gå till frissan. Tona själv hemma fungerar fin fint och känns onödigt att göra det hos frissan när jag tydligen klarar det själv, är första gången i mitt liv jag tonat håret själv hemma sedan jag börjat köra med mörkt. Som sagt mörkt är riktigt snyggt på hösten & vintern :-)
Nyfriserad & högravid med förvärkar för ett år sedan exakt. Ludwig kom på natten den här dagen :-)

Postat av: Plutten

Du har ju ett så underbart vackert hår!!! Och en härlig blogg:)

2010-10-03 @ 01:57:10
URL: http://tillbakatillnuet.blogg.se/
Postat av: Therese - Colins mamma

Det känns overkligt när man tittar tillbaka på bilder från graviditeten. Jag förstår knappt att jag själv haft en så stor mage :D



Ditt hår är ju så fint, du passar lika bra i det mörka som det ljusare! KRAM

2010-10-03 @ 10:03:42
URL: http://hostherese.blogg.se/
Postat av: Malin

=) jag var hos frissan i torsdags och gjorde slingor, tänkte klippa mig i november innan lillan ska komma. Återstår att se om jag hinner göra en toning innan också. Tänker precis som du att vem vet när det går att komma dit nästa gång. Och även jag vägrar göra det själv hemma hihihi.

2010-10-03 @ 11:25:26
URL: http://www.metrobloggen.se/malinfaltz
Postat av: MALIN - Längtar efter min prinsessa!

Åh vad fin du var!

2010-10-03 @ 12:42:54
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Postat av: Anonym

SÅ fint hår!

2010-10-04 @ 09:59:59
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Rövarmamman♥

Minns de där inlägget:) hihi

2010-10-04 @ 12:32:51
URL: http://roxenmo.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: