Födelsedagspresent till M

Min kära M fyller år den 3 Juni och någon present har ännu inte ordnats, men den här gången kom jag på direkt vad jag skulle köpa.
Förra året fyllde M 30 och då köpte jag en videokamera till han, men i år blir det inte något så pass dyrt, för jag har tänkt att köpa n parfym till han.
När jag var gravid med Elwira så köpte vi en varsin gucci parfym ur samma serie men i samma veva började illamåendet i början av graviditeten och började må illa av bara lukten av bägge dessa parfymer. Jag gav bort min til syster T och M blev tvungen att sluta använda sin för jag tålde bara inte att känna doften, kräktes av bara doften.
Men nu den sista tiden såhär ett år senare han köpte den så har han börjat "smyg använda" den igen och brukar säga till att han ska ta lite parfym, för han vet att jag fortfarande inte tycker den är helt okej. Jag kräks förvisso inte av doften men jag tycker inte heller om den.
Själva parfymen luktar egentligen jättegott enligt de allra flesta, men luktminnet är strakt och jag tycker inte den är helt okej och jag kan inte rå för det.

Så jag måste bege mig till ett parfymeri och sniffa på lite manliga parfymer och förhoppningsvis hitta någon/några jag gillar och ge han lite prover i present samt en förklaring till presenten, att om han gillar någon av de så får han en flaska i full size eller om han inte gillar någon, så får han välja själv- ja ni förstår. Det är väl smart att köpa något som även gör mig tillfreds :)

Jag vet att han kommer bli glad, för han önskar sig aldrig någonting men blir alltid glad för det jag köper =) och det är ju mycket roligare att ge bort något till någon annan

Någon som har ett tips på en god herr parfym? 

 Gucci Homme II, det är den jag inte "tål" längre


Postat av: Matilda - Mercedes mamma

Dior - farenheit. har min kille och jag älskar den doften ;)

2009-05-29 @ 14:55:39
URL: http://majbebis08.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

jag gillar en som heter "Hummer". Ralph Lauren doftar också finfint. Förra året på vår bröllopsresa köpte Fredrik den nya från Escada, den är nog den allra bästa, inte så dyr heller!

2009-05-29 @ 15:55:37
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: Nina - Glamourmamman

Jag har för mig att "Clean" har en god herrdoft.

Ha en skön fredagkväll. Kram!

2009-05-29 @ 17:55:50
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: frida

min pojkvän använder sig av en sån deoparfym, väldigt smidigt faktiskt. tycker det är ganska jobbigt när killar luktar parfym. men en deostick är ju jättebra och luktar lagom :)

2009-05-29 @ 22:13:28
URL: http://racke.blogg.se/
Postat av: Malla

Min kille fick FCUK's HIM i present av mig och jag älskar den! Lukar hur gott som helst!

2009-05-30 @ 00:07:19
URL: http://www.metrobloggen.se/malinolson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: