Bågar, trädfällning & trädgårdsfix

1 Juni har verkligen bara svept förbi! På förmiddagen var vi och besökte optikern då M inte riktigt verkar fått en allergisk reaktion på näsan där hans brillor sitter, så han behöver nya bågar. Trist för han då han alldeles nyligen hittade "the one" i titan från porsche. Var inte helt lätt att välja och svårt att hitta något likvärdigt så det får ett nytt besök en annan dag.
Blev riktigt sugen på ett par superschyssta från Gucci jag med, men dom är bara att glömma för jag har på tok för dålig syn ;-)

Efter vi varit hos optikern åkte vi ut till huset där det hänt grejer sedan igår. Två snubbar hade anlitas för trädfällning och nu varit och tagit bort gran & tall bakom huset som avgränsar till farmor & farfar.
Så nu är det mer öppet mellan gårdarna, fast inte för öppet utan mestadels fina björkträd är det som fått stå kvar 
Nästa vecka kommer dom tillbaka för att plocka upp alla träd på marken och rensa upp. Blir så himla bra och kommer kunna se hästar som går i hagen från vårt hus/gård.

Lite ogräs har jag rensat idag och M kört ett varv med röjsågen. Rensar nästan ogräs med nöje just nu eftersom det blir fint efteråt.

Senare på eftermiddagen åkte vi och handlade till butiken och vidare hemåt och laga mat med två hungriga små. Vi mumsade i oss färskpotatis och åt rökt lax till det med god röra och så köttbullar till Ludwig och jordgubbar till efterätt. Alltid lika enkelt och gott med lax i alla varianter.

Myst och hängt i soffan till kvällen allihopa och jag och M blivit beordrade om att "Kliaa ryggen, klijja magen"  som Elwira & Ludwig säger och lägger sig tätt intill och vill bli kliade, älskade sötisar!

Ikväll har jag tvättat maskin efter maskin och ska nu gå och hänga upp sista maskinen. Ibland önskar jag verkligen dagarna var liiite längre! fast vi har dock hunnit med en del så jag är nöjd med dagen :-)

i morgon åker vi ut igen hela familjen, får se om vi gör någon nytta vid huset eller bara myser runt. I morgon måste jag få med mig kameran och fota om jag slänger upp Elwira och Ludwig på shettisen Ronja eller Bella.

I morgon hoppas vi på lika skönt sommarväder som idag!

Kram & godnatt

Bilden tog jag tidigare idag med webbkameran och gjorde den svart/vit. Har haft en lite störe ballerina knut i håret. Både praktiskt och fint tycker jag


Postat av: Emma

Den frisyren är både enkel och jättejättesnygg! Du passar dessutom jättebra i den. Jag tycker inte att jag gör det och det är SYND för det är så snyggt på vissa!



Kramar!

2011-06-01 @ 23:32:04
URL: http://emmawelin.blogg.se/
Postat av: Annas inspiration

Hej snygging!



Vad mysigt att ni ska ut till huset i dag :-)

Ha en riktigt fin dag med familjen



KRAMAR I MASSOR

2011-06-02 @ 10:10:11
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: Coquina

Min son heter också Ludwig =)

2011-06-02 @ 11:37:25
URL: http://coquina.blogg.se/
Postat av: Therese

Snygg du är i året! Nu saknar jag er som sjutton, hoppas vi kan ses snart. kramar

2011-06-02 @ 12:27:36
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: M E R E I

- Hoppas du får en grym långhelg! Kram!

2011-06-02 @ 14:57:34
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: Ms. Kidelin

Vad tråkigt med hans glasögon, typiskt liksom. Här är det också någon som behöver ta tag i glasögonfrågan (moi) men alldeles för lat...hrmf.

2011-06-02 @ 18:37:58
URL: http://kidelin.se/blogg
Postat av: Ms. Kidelin

Hoppas ni har en skön och ledig kristihemmelsfärdshelg! Kram

2011-06-02 @ 18:38:15
URL: http://kidelin.se/blogg
Postat av: Nina

Snygging =)



Hoppas ni får en mysig kväll! Kram

2011-06-02 @ 18:43:34
URL: http://petitfashion.se/
Postat av: emma

fin! :)



jag vill också ha en ny kakburk, tack för inspirationen.



ha dte gott, kram

2011-06-04 @ 10:50:00
URL: http://blogg.mama.nu/fashionmama

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: