NY SOMMARVECKA

Godmorgon på er!

Haft  en bra helg? Våran lediga helg har varit toppen på alla sätt och vis. Njutit av fint väder utomhus men igår kom det lite välbehövda skurar och vi var mestadels här hemma istan och gick på promenad, åt tacos bakade äppelpaj & chokladbollar, målade med barnen och vilade upp oss.

City festivalen har ägt rum här över helgen och den har vi också varit och spanat runt lite på då band spelat, bla The Ark och jag blev glad över mina  brända mandlar som jag köpte på marknaden, så gott ju! älskar handla godsaker på marknad :-)

Den här veckan jobbar jag men hoppas även få lite gjort ute vid huset, målning inomhus som är aktuellt nu. Saker och ting tar ju liiite längre tid när man har två små. Önskar jag kunde klona mig ibland.

Nu ska jag plocka fram frukosten här och sedan ta tag i dagen och bege mig ut en sväng med nya lånevagnen som är faster C:s, en springvagn från BabyJogger med stooora hjul.

Hoppas du får en bra start på din vecka!


Jag, Elwira och Ludwig plockade jordgubbar i lördags innan vi for hem från farmor & farfar och en kvist citronmeliss fick också följa med. Eller rättare sagt så var det jag och Elwira plockade jordgubbarna, Ludwig åt mest fast några la han i plastbyttan ;-)

Postat av: michaela med bebis

hoppas ni får en härlig vecka! elwira ser så söt ut där hon står med jordgubbslådan =)

kram.

2011-07-04 @ 10:19:28
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Postat av: Mamma till William och bebis i magen

Söt bild på sötnosen..Mysigt att plocka bär med sina små sötnosar..Ha en bra måndag.kram

2011-07-04 @ 11:39:25
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Hanna

Vilken underbar bild:) Vad skoj att fixa i huset:) Hoppas du får en skön måndag!

2011-07-04 @ 12:13:08
URL: http://esmamma.blogg.se/
Postat av: Sandra

Låter som ni haft en bra helg! Vi var också nere på cityfestivalen när The Ark spelade.. När var det du hade semester? Kram!

2011-07-04 @ 14:28:42
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag

Vilken fin bild. :-)

2011-07-04 @ 20:41:10
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Annas inspiration

Vilken ljuvlig på lillan :-)



Kramar

2011-07-04 @ 21:40:12
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: Stina

Vill tipsa om min blogg! Handlar om foto, mode, inredning, design och framför allt min kamp mot vikten! Har hittills gått ner närmare 12 kg helt på egen hand! Och 10 till ska ner under sommaren. Lagt upp ett motions och träningsschema nu som jag ska följa och hoppas på finfina resultat!! Följ mig gärna via bloglovin för att inte missa nån uppdatering i mitt nu lite smalare liv! <3 xoxo // Stina

2011-07-04 @ 23:44:51
URL: http://guchie.blogg.se/
Postat av: Ms. Kidelin

Så mysigt med jordgubbsplock. Jag som aldrig varit intresserad av trädgårdsfix har denna sommar insett att jag bara måste ha ett jordgubbslanne (heter det så?). Jag och Saga plockad igår men mest hamnade utanför och i magen:)

2011-07-06 @ 10:36:19
URL: http://kidelin.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: