H&M AUTUMN SEASON 2011

I förrgår damp H&M:s höstkatalog ner i brevlådan. Kikade som hastigast igår och alltid finns det lite gobitar att gilla.



Postat av: Linda

Dubbla känslor när katalogen kommer.

Man vill inte bli påmind om hösten men å så roligt det är att kika i den!

2011-07-21 @ 10:50:33
URL: http://lindacecilia.webblogg.se/
Postat av: Elin - mamma till Della och mini i magen <3

:-) Ja, vi går i väntans tider - igen! ;-) Ska verkligen bli hur mysigt som helst med en liten bebbe och att få ge Della ett syskon känns som den största gåvan vi kan ge henne! <3 En gåva överhuvudtaget att man är gravid igen, verkligen inget man ska ta för givet. Della var ju som sagt planerad in i minsta detalj och tog ca 1 år på sig att bli till ;-) Denna lilla skrutt i magen blev bara till utan någon som helst plan eller försök ;-)



Vi har sagt enda sedan Della föddes att vi vill ge henne ett syskon med inte allt för stor åldersskillnad men tanken var väl ändå att det skulle bli runt 2 år emellan. Men nu blir det 16 månader och efter chocken är vi bara hur glada och förväntansfulla att vi inom kort ska bli föräldrar igen! :-) <3



Blir säkert lite kämpigt ibörjan när man har en liten som ska sitta fast i tuttarna medans Della fortf kommer kräva mycket från oss.. MEN som du säger, med lite teamwork och en stor dos tålamod kommer vi fixa det! ;-)

På nått sätt känns det skönt att bebis är planerad till nov. En månad man ofta sitter inne och myser och inte behöver känna att man ska ut och flänga runt. Blir att barkadera sig hemma ett tag då ;-)



KRAMAR!!

2011-07-21 @ 12:18:55
URL: http://elincecilia.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag tyckte också att det fanns väldigt mycket fint i nya katalogen :) Kram

2011-07-21 @ 20:34:48
URL: http://sandra-vardagen.blogspot.com
Postat av: Annas inspiration

Jag blev inte så inspirerad av nya katalogen men det var skoj att titta.Hittade några godbitar till Colin som jag redan lagt in beställning på :)



Ha en fin kväll!

kramis

2011-07-21 @ 20:39:04
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: Trace

Hihi, även jag hittade massa gobitar i katalogen, kul att vi gillar helt olika plagg, visar bara att det finns nåt för alla :) Men skinnkjolen hade jag också totalmissat. Den måste läggas till i min inköpslista!

2011-07-24 @ 15:25:48
URL: http://trace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: