Runda på stan, nytt & renbäddat och kullerbyttor

Godkväll!

Ikväll lämnade jag M och Marcus hemma och strosade på stan ca 45 minuter. Skönt att bara strosa runt för mig själv, shoppa lite "nödvändigheter" och spana in vårmodet i några butiker och fick med mig lite fint hem.
Gick sedan och handlade efter stan stängt och ska baka morotskaka till helgen, jag är så himla sugen på just det och så gott det är sedan. Pratade med syster R i telefon när jag handlade och hon fixade fram receptet så jag visste vad jag skulle handla ;-)

När jag kom hem var det bara att natta två små finingar och bäddade även rent i Elwiras säng som var sista sängen kvar att renbädda.
Köpt nya fräscha sängkläder till hennes säng som jag tvättat upp idag innan användning.
Hittade det på H&M HOME. passar fint i hennes säng, var sugen på ett blommigt också därifrån men "fegade" lite på blommigt. Det var fint men tycker enfärgat är absolut finast.

Elwira hjälpte så klart till att bädda i hennes säng men när hon tröttnade så började hon göra kullerbyttor, som är en bland alla miljoner saker hon sysslar med om dagarna. Just kullerbyttor märkte jag att hon kunde göra runt julas nångång då jag bara frågade om hon kunde det och givetvis har de gjort det på förskolan då hon grejade det direkt :-)
Ludwig har också försökt ett par gånger men han kommer ungefäri den positionen med huvudet i golvet och rumpan upp och sedan händer det inte så mycket mer- än, han är ju lite mindre än syrran :-) Det så kul att se dom leka och lära.
"Sönt" sa Elwira när vi var färdiga och hon kröp ner i sin säng självmant, och det är ju faktiskt det rätta ordet, skönt är det att gosa ner sig i en renbäddad säng.


Nu ska jag dricka lite varm choklad och kaanske blogga lite mer, har knappt suttit här i veckan så jag vill ta igen lite :-)

Ha en fortsatt trevlig torsdagskväll!






Postat av: Therese

Sötnosarna! Här ska med bäddas rent i våra sängar innan vi kan sova ikväll. Lät skönt med rundan på stan ska bli härligt när jag får vara ute och röra mig igen, nu måste jag hänga runt hemma. kram

2011-02-24 @ 20:53:41
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Marlene, mamma till Lilly & John

Jag har också bäddat rent i alla sängar idag, haha! det finns ju inget bättre än att lägga sig i en nybäddad säng.. mm så gosigt.. kram

2011-02-24 @ 21:09:39
URL: http://lillyjohn.blogg.se/
Postat av: Emma

ser både skönt och fint ut. :)

Ha en fin fredag, kram

2011-02-25 @ 17:12:35
URL: http://blogg.mama.nu/fashionmama

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: