Jag ska gunga till solen

En stor sol har vi haft i princip hela dagen idag och ett riktigt härligt vårväder, ja bortsett från lite blåste då men det hör ju årstiden till ;-)
Har varit ute på promenad och lekt i en park, som dock fortfarande är rätt så lerig dessvärre och det är inte det enklaste att hålla två små att låta bli den jääätestora och djupa vattenpölen i sandlådan som bägge barnen gärna ville "bada" i och gräva med spade i, det är ju jättekul OM man är liten dvs ;-)
Elwira & Ludwig älskar att gunga och Elwira ska gunga såå högt, helvild! hon brukar säga "Jag ska gunga till solen" så väldigt högt med andra ord ;-)

Lördagsgodis och hemmagjord glass är magen fylld med ikväll och jag sitter och riktigt jäser här just nu och ska fortsätta jäsa i soffan snart.

Önskar en fortsatt fin lördag & kanske med lite lördagsgodis? mitt är ju redan slut *suck*det är ju  n å g o n som redan ätit upp det ;-)



Jag missade ta med mig kameran ut idag men i morgon åker vi som planerat på liten söndagsutflykt och besöker massa djur och då måste kameran följa med. Så jag kör på en bild från en tidig vårdag från förra året  :-D

Postat av: Josefine

låter som en skön dag ni haft !

2011-04-09 @ 22:31:37
Postat av: Ms. Kidelin

Vattenpölar är skoj och bara de är rätt klädda så. Vi hade en glassmaskin när jag var liten och jag minns att dte blev riktigt god glass i den. Kanske skulle testa att vara med i din tävling:)

2011-04-10 @ 09:08:32
URL: http://kidelin.se/blogg
Postat av: Erika svarar:

Ms Kidelin: Ja det är kul för de små och de var absolut rätt klädda men var mindre kul för mig som fick sanera vagnen efteråt ;-)



kram!

2011-04-10 @ 09:39:30
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: Therese

sött med E :) hoppas ni får en fin dag i solskenet! kram till dig

2011-04-10 @ 10:13:31
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Sara - Mamma till Max 2,5 år

Våren är verkligen underbar. Tack för din kommentar hos mig! Jag brukar inte påskpynta något men påskris tycker jag är fint =)

2011-04-10 @ 14:09:08
URL: http://sarasrum.blogg.se/
Postat av: Nina

Klart man måste bada i alla pölar ; )

Fin bild! Kram

2011-04-10 @ 20:20:42
URL: http://petitfashion.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: