Planerar inför morgondagen

Sitter och skriver en lista inför morgondagen för en massor att göra punkter, i morgon ska bli en såndär super effektiv dag direkt efter jag lämnat Elwira på förskolan hade jag tänkt, tiden bara rusar iväg när hon är där så det gäller faktiskt att planera tiden väl för det är då jag brukar hinna med saker mycket snabbare.
Att bara ha ett barn är lätt som en plätt, med bägge i farten så tar saker liite mer tid helt enkelt, och det ska få ta mer tid. Elwira vill gör ALLT själv, och det mesta får hon göra själv också men det gäller ju att ha koll på den lilla damen, hon är ju inte såpass stor som hon själv verkar tro trots allt men hon klarar faktiskt det mesta med bravur. Det är knappt att man får vara med längre när hon ska göra 1 & 2 på toaletten och torkar sig så klart själv, fast vid nr 2 måste jag allt få hjälpa till ;-) Hon är så söt! och Ludde är med precis överallt, ja förutom på toaletten då, men han kryper gärna in där fort, fort om tillfälle ges! banka på toalettlocket och stå och hoppa samtidigt är tydligen en hit ;-)

Imorgonkväll måste jag även se till att ha köpt toning till håret och fixa till mitt yttre lite, en spa kväll vill jag ha! 
Är nästan "sugen" på att ställa mig och göra  någon snabb, matig soppa till lunchen (om vi har ingredienser)  för att hinna lite mer i morgon, men där är jag kanske lite överambitiös men lite lockande trots allt, är lika bra att köra tills jag stupar i säng lite senare ;-)

Natti natti säger jag till er som säkert går och lägger er nu och INTE funderar på att laga lunch till morgondagen NU :-)

Postat av: Britta bloggar

Du har fått en award av mig!

2010-09-28 @ 22:06:41
URL: http://britta-bloggar.blogspot.com/
Postat av: Katrin

Haha, ja känn ingen press nu eller så ;)



Vad duktig du är! Jag skulle också behöva skriva listor på allt jag måste göra..glömme rju hälften eller så blir man ju lätt sittandes här ;) Och ja, nu när Leo bara går 15tim på dagis går det verkligen undan! För E är väll också där 15tim?

hmm, ska nog haka på dig där ;)



Sov gott nu och gör lite makaroner och köttbullar till lunch imorn ;) haha



KRAM

2010-09-28 @ 22:14:30
URL: http://vardagenvar.blogg.se/
Postat av: smyckestokig

säljer jättefina unika namnarmband/budskapsarmband där du kan välja din egna text om du vill. tex ditt namn.barnets, älsklingens mm för endast 79 kr ! Finns även andra smycken till kanon priser välkommen in att fynda. ( ber om ursäkt om du ej vill ha reklam radera bara detta då )



http://smyckestokig.blogg.se/

2010-09-28 @ 23:45:19
URL: http://smyckestokig.blogg.se/
Postat av: Kidelinbloggen - Therese

Oh my vad du stretar och står i! Beundrar dej! Hoppas att morgondagens flyter på bra och att du får gjort allt du vill!

2010-09-28 @ 23:48:27
URL: http://www.kidelin.se/blogg
Postat av: Kidelinbloggen - Therese

Vad gäller ditt hårfix så har jag också tänkt piffa migsjälv med lite nya slingor så jag utmanar dej att inom denna veckan fixa ditt hår:) Och jag själv också såklart!

Har tänkt några tankar om att det hade varit kul att varje vecka köra en "utmaning" om lite mammalyx med olika teman varje vecka också kan de som har lust och tid haka på. Då blir det en lite rolig blogg grej samt lite vardagslyx som man är värd och verkligen tar tag i:) Vad tycker du? :)

2010-09-29 @ 00:18:43
URL: http://www.kidelin.se/blogg
Postat av: Britta bloggar

Vi beställer från Linas matkasse, men det verkar ju finnas hur många som helst...

2010-09-29 @ 09:22:20
URL: http://britta-bloggar.blogspot.com
Postat av: Marieh

Jag gör också listor, hela tiden! Det känns extra skönt när man kan bocka av saker under tiden man gör saker.

2010-09-29 @ 11:30:31
URL: http://mariehsvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: