Smoothie, lite jobb, shopping, och inskolning

Godkväll ni därute :-)

Gjorde en rejäl ladding med smoothie på förmiddagen idag och sitter nu och sörplar i mig sista glaset, såå gott! och jag är sedan många år tillbaka beroende av just smoothies ;-)  Är så bra att göra mycket så det räcker till alla här hemma att dricka två gånger om dagen men utesluter banan i då  för det blir inte gott att spara i kylen. Banan är gott i men då ska man dricka den direkt för bäst smak.

Idag har jag jobbat eftermiddag till kväll ett par timmar och tiden bara flyger när man är på jobbet numera tycker jag, men det är lika roligt varje gång att komma hem till världens gladaste barn som kommer i full fart mot mig i hallen, och jag blir världens gladaste mamma. Jag har verkligen underbart mysiga & härliga två små barn  :-)

Shoppade även vantar, mössa, tröja och strumpor till min kära M i dag, han är sååå dålig på att köpa vissa plagg till sig själv och så klagar han på att han fryser (oftast om händerna) och det är samma sak varje år, haha!  men nu har jag fixat den biten åt han nu när det blivit kyligare och man faktiskt måste ha sådant ;-)  Det är typ vantar, mössa, långkallingar/underställ han framförallt är dålig på att handla till sig själv, allt annat brukar han ha rätt bra koll på tack o lov ;-)

I morgon ska jag och Ludwig till förskolan på inskolning, såå spännande! Kommer säkert gå jättebra för han är så framåt och aktiv. Öroninflammationen han fick har inte varit det minsta märkbar efter att han fick det häromdagen, det var "bara" ungefär en timme han skrek och hade ont, sedan började det blöda och efter det har han varit precis som vanligt, trodde det skulle vara "jobbigt" att ha ett barn med öroninflam.
Häromdagen började Ludwig plötsligt  mycket mer och nu går han hellre än kryper många gånger, så söt och duktig. Hittills har han han gått ca 10 steg själv men nu tar han fler och fler små promenader här hemma :-)

Nu ska jag  fortsätta sörpla i mig min smoothie här framför datorn och trixa lite med mitt datorn och e-legitimation som inte riktigt vill som jag...*grrr...* Sedan ska jag kika på film under en filt i soffan och bara mysa innan jag slockar som ett ljus även denna natt :-)

Kram kram!
Sista smoothien för idag med hallon, blåbär (mycket bär ska det va) vaniljyoghurt och en skvätt färskpressad apelsinjuice

Postat av: Anna

ÅÅÅÅ gott med smothie... gud va sugen jag blev...



Imorgon ska det inhandlas frysta bär minsann!



:)

2010-10-12 @ 21:09:10
URL: http://www.miccawhite.blogspot.com/
Postat av: Kidelinbloggen - Therese

Smoothies är en toppenuppfinning:) Godast är det med vaniljyoghurt tycker jag, synd att det inte är så nyttigt. Men funkar även med turkisk yoghurt tycker jag. Ha en skön kväll.

2010-10-12 @ 21:23:33
URL: http://kidelin.se/blogg
Postat av: Kristine

Ja, riktigt kul ar det att dansa afro. men som sagt så skulle det bli alldeles för långrandigt att köra samma koreografi alla gånger. Så nu blir det gymmet istället:) Kramar

2010-10-12 @ 22:06:49
URL: http://ryttarmamman.blogg.se/
Postat av: Li

Smoothies är så gott!



Kram

2010-10-12 @ 22:29:56
URL: http://sweetieli.devote.se
Postat av: Jessica Nellie & Oliwer´s Mamma

den där såg ju inte lite god ut :)



sv: det va så lite så, och tack tack.

ja visst är den fin :)



hopaps du haft en toppendag

!kram

2010-10-12 @ 22:50:30
URL: http://shiiitonge.blogg.se/
Postat av: Mary

Hej alla mammor/kvinnor/fädrar!

Gör ett stort projekt om hur ni som blivande eller nuvarande föräldrar kan få en ännu bättre livskvalité! Fyll i formuläret (tar bara 1 min). NI gör en stor skillnad!



http://FreeOnlineSurveys.com/rendersurvey.asp?sid=je9aiet4iwweizt817239

2010-10-13 @ 00:38:52
Postat av: Nina

Gott =) Lycka till på inskolningen idag!

2010-10-13 @ 09:32:42
URL: http://petitfashion.se/
Postat av: MALIN - Längtar efter min prinsessa!

Åh så gott med smoothie! Var alldelles för länge sedan jag drack en nu..

2010-10-13 @ 19:07:44
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Postat av: MALIN - Längtar efter min prinsessa!

Ja, synd bara att min mixer ligger nedpackad i någon flyttkartong någonstans just nu då vi är mellan två hem! Men snart så kommer den fram igen och så ska det göras smoothies igen :)

2010-10-13 @ 20:46:05
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: