Oktober månad

God morgon!
Fick sovmorgon till nio idag, eller nästan, Elwira vaknade vid 6-tiden och behövde kissa, torr var blöjan med, det blir mer och mer vanligt på nätterna nu, duktig tjej! Sedan somnade hon om efter en liten sång och även jag somnade om på två röda för vid den tiden är jag inte direkt pigg.
1 Oktober idag, hösten är här på riktigt, riktigt mysigt och vackert är det ute nu med alla härliga höstfärger och soliga höstdagar är svåra att slå. Jag längtar ihjäl mig efter en solig ute-ritt!

Idag fyller en av mina bästa vänner år, hipp hipp hurra till min finaste K! hade vi bott närmre hade jag knackat på och bjudit på tårta men nu blir det ett telefonsamtal alldeles strax istället.

Oktober är även Ludwigs månad och på söndag fyller han 1 men får ha kalas lite senare i månaden. Han ska även skolan in på förskolan nu i oktober & jag börjar jobba igen "på riktigt" har haft en liten mini- mjukstart och jobbade vid tre tillfällen i September.
Nu ska det bli kul att kombinera familjelivet med jobb och inte att glömma, träningen också. Man hinner det man vill! ;-)
Hoppas nu vi får en fortsatt härlig höst och vintern får gärna hålla sig borta ett bra tag till & sjukdommar med för den delen!

Postat av: Therese - Colins mamma

Sovmorgon här med - skönt! :)

2010-10-01 @ 10:44:56
URL: http://hostherese.blogg.se/
Postat av: Katrin

Ja underbara hösten =)



Vad duktig hon är!! Det är i princip bara Leo som har blöja på hans nya avdelning så man känner ju liite press på sig.. men samtidigt kan man ju inte stressa honom när han inte vill. Så länge de andra barnen inte är elaka så får det ta den tid det tar.. Och det tror/hopaps jag inte de är.



Vad skönt att det gick bra på mötet! är ju lite lättare med om ni redan "känner dem". Jag tror också han kommer trivas bra på dagis =) E trivs väll och jag kan tänka mig att dina barn är lika ;) Sen är det ju alltid kul att träffa nya barn och leka med nta saker =)



Ha en toppendag gumman

KRAM

2010-10-01 @ 13:08:07
URL: http://vardagenvar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: