Mysig dag på vallby friluftsmuseum

Det var supermysigt på vallby friluftsmuseum idag och det tyckte så klart alla barn med. Det var valfritt för föräldrar att följa med idag och både jag och M hängde på.
Det fanns en massa djur som E gillade att titta på men roligast var nog kaninerna och spännande var också grisarna :-) det var som ett litet mini-skansen kan man säga där vi var.

Något regn var det verkligen inte här som någon sa till mig att  det skulle bli, nää det är verkligen väljebölja här!Både jag och M glömde bort oss och var alldeles för varmt klädda i jeans och sneakers idag, pjuh! det var verkligen en miss, höll på att smälta bort ett tag.

Ludwig var så klart också med hela dagen och fröknarna undrade om han alltid var sådär nöjd och det är han faktiskt, förutom när vi försöker ge flaska och han inte vill ha då, men vi har iallfall börjat med träningen, alltid nått!

Elwira var helt slut vid klockan två då vi åkte hem och hon sov aldrig något på lunchen, var för mycket liv och rörelse runt omkring så det var inte så otippat.
Hon fick päron och en piggelin till mellis idag och det slank ner rätt fort i lilla magen, går ju åt extra energi i den här värmen Har varit noga med mycket vatten idag och bra var det för annars hade iallfall jag förmodligen suttit med huvudvärk just nu.

Vi handlade lite innan vi gick hem och väl hemma tog jag en dusch med Elwira och det var verkligen skönt efter en dag med sol och värme! Sedan mumsade vi supergod melon, läskande gott!
Svängde ihop en god carbonara med färsk pasta och massa parmesanost till middag ikväll gott och enkelt och M är extra förtjust i "min" carbonara så det är kul att göra och elwira mumsade med god aptit och Ludwig mumsade lite han med.

Idag har vi haft ännu en mysig dag med sol och värme, det är nästan att jag börjar bli bortskämd nu, det gäller att njuta så mycket det går när man är frisk och har möjlighet!

Önskar en fortsatt trevlig kväll!

Elwira spanar på grisarna

Och Ludwig och Marcus gör detsamma :-)

Ludde somnade sött vid lunchtid men inte elwira hon hade fullt upp med att titta på annat idag :-)

Mellis med päron

Världens nöjdaste kille som också fick lite päron här

En halv piggelin slank också ner ute i värmen på vägen hem

Lilla E var söt & bekvämt klädd i topp från Tommy Hilfiger som hon fått av farmor samt tights från Molo & nya solhatten från pop

Postat av: Therese

sötisar de är asså nu vill jag se dem snart! Ludde är ett litet mysnassetroll :)

2010-05-20 @ 22:57:20
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Pyttianna

Ser ut som ni haft en jättemysig dag tillsammans och solhattarna kom till användning på en gång ser ja. De är så söta dina små! :) Kram kram

2010-05-20 @ 23:08:41
URL: http://www.pyttianna.se
Postat av: vintageRetroPrinsessa



Låter som om ni hade en kanon härlig dag :)

Härligt :)



Ha en kanon dag i dag med massa kramar

2010-05-21 @ 10:56:44
URL: http://bambii.blogg.se/
Postat av: Katrin

Åh vilken mysig dag!! Och vad söt han är när han kikar fram där i vagnen =) Eller ja, dina barn är alltid väldigt söta iof sig ;)



Ja visst är det underbart när de små pratar, bara att höra deras röst och sen deras funderingar ä ju helt underbart =)



Tyckte också brago kexen var supergoda men nu är jag ju glutenintolerant sen ett år tillbaka så det blir inga fler för min del tyvärr.. Fast iof sig är det ganska lätt att säga nej och avstå nu ;)



Ha en superbra dag nu idag med, kramkram

2010-05-21 @ 12:18:52
URL: http://vardagenvar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: