Ens stund för mig själv: söndagsläsning & choklad

Nu har vi ätit lunch och bägge mina två små har somnat nyss, perfect timing. De två små brukar iofs somna nästan samtidigt men idag var det nästan i samma sekund tror jag allt :-)

Igår när vi skulle åka iväg så ville jag ha med något att läsa i bilen och är inte direkt svårt att hitta någon bok eller tindning jag inte läst eftersom det näsan aldrig blir av ;-)
Den här boken valde jag och den ska tydligen vara rikigt bra så nu ska jag försöka läsa ut den på ett par dagar när jag får lite tid över, som nu.

M är iväg och fiskar idag, undrar om han får något napp därute idag :-) nää nu ska jag äta upp godaste marabou polka och lägga mig och läsa och bara vara för mig själv en stund till någon av mina fina vaknar

Postat av: Maria

Har läst den- den är underbar! Finns ytterligare en bok av samma författare som är lika bra "FLYGA DRAKE". Läs den åxå om du inte har gjort det :) Jag sträckläste dom.

2010-05-09 @ 12:11:20
URL: http://mclachlan.blogg.se/
Postat av: Petra

Du får återkomma om den är läsvärd;)jag håller sj på att försöka läsa jessica Anderssons bok men det går trögt hehe mest för att jag hinner bli så trött efter nån sida:)Tack för din kommentar den värmde,ibland tror man att man står helt ensam om allt:)

2010-05-09 @ 15:43:41
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Tusen strålande solar är fantastisk! Har tyvärr inte läst särskilt mycket sedan lillen kom, alltså de senaste 7 månaderna. Dock läste jag flera böcker i veckan när jag var höggravid och väntade på honom..

2010-05-09 @ 16:25:05
Postat av: Nina - Glamourmamman

Ja, egentid är underbart :-) Den där boken ska vara kanon sägs det!

Ha en skön kväll!

Kram N

2010-05-09 @ 17:41:11
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: Theresa

Hörde du hur mycket fisk de fick?! Helt galet ju :) Kul för de!! Kram

2010-05-09 @ 20:05:34
Postat av: Erika svarar:

Theresa: ja jag hörde och såg lite bilder och ett videoklipp från M:s telefon förut med, kul för dom som sagt :-)

2010-05-09 @ 20:21:05
URL: http://onechicmama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: