Maj månad

Är helt galet att vi redan är inne i underbara maj månad, Elwiras månad!  Den 6:e maj föddes vår älskade skatt för snart 2 år sedan och är för mig är den bästa dagen i mitt liv, samt den 3 oktober då Ludwig föddes- mina två små som är det bästa som hänt mig!

Prinsesstårta var den första tårtan Elwira fick smaka och just prinsesstårta är min favorit, och jordgubbstårta så klart :-)
Elwira fick en bit på morgonen på sin födelsedag och jag ska leta rätt på ett klipp där vi filmade då och lägga upp på youtube och sedan här, lite rolig att se på när hon fick smaka, hihi!


Den här prinsessbiten i tyg från bombadill symboliserar en del av Elwiras 1:a födelsedag :-)

Postat av: Sandra

Ja det har gått så fort sedan Edvin föddes tycker jag och nu är det snart sommar.. Ja Urban Jungle gillar jag med, dock fungerar våran syskonvagn också bra på landet så jag tror vi behåller den sen när vi flyttar, när det nu blir.. Vet inte heller när man klarar sig med bara ståbräda beror nog på hur man använder vagnen. Jag går ju rätt långt ibland och då skulle Alvin inte klara av att stå så länge. Ja Maclaaren verkar vara en bra vagn, har inte testat någon än! Ja jag känner igen det där med husprat, jag tycke om den lite lantliga stilen så vi skulle gärna också renovera.. Vi var inne på det ett tag men vet inte om vi har tid, fast man får väl ta sig tid om man hittar något bra hus :) Vill ni bo på landet? Kram

2010-05-03 @ 12:47:27
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Josefine, Blåeld

De är så söta de där "tårtorna"! Tänk vad tiden går, våra små, stora barn är redan 2! : )n



Kram!

2010-05-03 @ 12:54:59
URL: http://blaeld.blogg.se/
Postat av: Nina

Dom är så söta dom där, vi har en jordgubbstårta =)



Hon var faktiskt på väg på kalas därav outfiten. Men annars får hon gärna vara lite kalasfin till vardags också, fastän hon också är en liten vild smutsgris ; )

2010-05-03 @ 13:25:05
URL: http://petitfashion.se/
Postat av: Petra

Ja tiden går verkligen fort min 19 åring åkte nyss tillbaka till övik igen;)tycker det var inte längesedan HAN var liten hihi,söt tårta,en sån skulle mina sessor gilla:)

2010-05-03 @ 14:01:28
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/
Postat av: Thina

Sött :)

2010-05-03 @ 14:10:36
URL: http://superthiniz.blogg.se/
Postat av: Frida

Den ser nästan ätbar ut... :)

2010-05-03 @ 16:51:26
URL: http://mittlivmedviggo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: