Lite häst-längtan

Börjar bli sugen på rida igen! Får alltid ett litet sug att få rida när vi är ute på svärföräldrarnas hästgård vill jag lova. M:s äldsta syster är den som är aktiv med hästarna och som "spexar" lite här på bilden jag tog igår när vi var där :-)

Skulle vara kul att börja lite smått igen och ridning är verkligen grym träning för hela kroppen och det skulle jag behöva men jag känner nästan av träningsvärken bara att tänka tanken att hoppa upp på en häst efter att inte ha ridit på typ 4 år...aj aj! men det som är skönt med träningsvärk är att man iallfall känner att man gjort någon nytta med kroppen :-)

Men nu ska vi åka iväg här hela familjen ut till farmor & farfar. HÄRLIGA sol idag! fast det är inte så jättevarmt. Men efter regn kommer solsken som det heter ;-)

Postat av: Kristine

Kan bli aktuellt med lite fler ridhästar här på gården så då får gubbarna ta hand om ungarna och vi får ta en sväng:)Yiehaa!!

2010-05-24 @ 11:20:16
URL: http://ryttarmman.blogg.se/
Postat av: Therese

Jag älskar också att rida fast nu var det massa år sen :-)

Som du skrev så är det jätte bra för kroppen och träningsvärk kan vara värt det///Therese

2010-05-24 @ 11:45:46
URL: http://mammatessie.blogg.se/
Postat av: Nina

S vill ju så gärna börja rida, men det är från 7 år i stallet som ligger precis bredvid oss, så himla synd! Men tänkte kolla till hösten om det finns ngn annan ridskola som har från 5 år i närheten, vet du någon?

2010-05-24 @ 17:59:48
URL: http://petitfashion.se/
Postat av: Therese

hoppas ni haft en jättemysig dag! kramar

2010-05-24 @ 19:16:47
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: ullisar

jag får också slängar av längtan, men du har det ju inom räckhåll! är du aldrig ute och nöjesrider när du är hos svärföräldrarna?

2010-05-28 @ 22:46:06
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: