Fredagsmys & händerna fulla

Oj vad dagen gått fort, ingen ovanligt kanske men idag har tiden tickat i väg lite extra.
 Vi åkte iväg här allihopa strax innan lunchtid och åt pizza buffé och sedan körde vi vidare ut till svärföräldrarna. Alltid trevligt där och jag myste lite extra med Leon idag, Marcus yngsta systers bebis som också var ute på gården.
 Leon är så liten o mysig, kan knappt fatta att våra två små också varit SMÅ bebisar trots att det inte alls är längesedan :-)
Fick ett gäng fina kläder igen till Elwira och några till Ludwig, så snällt så! och Elwira behöver uppdatera garderoben med en hel del nu så allt kom lämpligt.

På eftermiddagen åkte vi vidare och M skulle jobba så jag började promenera hem från butiken med våra små. Men efter bara några meter ville inte Elwira sitta i vagnen och numera krånglar hon sig ur selen själv och vill mest bara gå vid vagnen, kan bli liiite stressigt när man har bråttom men vet inte riktigt vad man kan göra åt saken för vill hon inte sitta så går det liksom inte helja henne om jag inte skulle ha en lina och surra fast henne vid vagnen dvs ;-)  

När vi var ungefär halvvägs hemma tröttnade även Ludwig i vagnen och var inte alls glad, så han fick jag lyfta ur och gå och bära på och med andra handen fick jag styra vagnen och Elwira gick brevid och höll i vagnen.
Snacka om att ha händerna fulla! som tur är är Elwira väldigt duktig numera att gå och hålla i vagnen utan att springa iväg, det är något hon nyligen börjat gilla, altså att hålla i vagnen när vi går, superduktig är hon!
Måste däremot börja ta med mig bärselen tror jag, att ha med som "nödfall" om Ludde inte vill åka vagn men det blir ju tungt efter ett tag med den men då har jag iallfall bägge händerna fria :-)

Är lite nyfiken på att ta reda på om Elwira skulle vilja åka på en ståbräda vid vagnen, det skulle underlätta för när hon ska gå (som oftast) vid vagnen så tar det ju sin lilla tid och den tiden får man ta sig med alltid har vi ju inte tid med det...

Söt-hjärtat i ny klänning från farmor och nya kavat-sandaler idag

Evita kom gåendets i lugn takt mot staketet för att hälsa lite & bli lite ompysslad idag :-)

Postat av: Therese

sötskruttan! Jag har postat brevet idag så du har det på måndag. jag har endel grejer till födelsedagen säkert några RL med över så du vet. kram och sov sött

2010-05-21 @ 23:54:28
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Matilda - Livet som ung tvåbarnsmamma

När jag skulle kolla efter ståbräda till Mercedes så sa de att hon var för liten för en sådan, minst 3år tydligen. De ska kunna förstå att de måste hålla i sig och om de släpper så ramlar dem vilket en tvååring inte riktigt kan ta in.

2010-05-22 @ 09:23:14
URL: http://majbebis08.blogg.se/
Postat av: Annas inspiration

Mysig dag!

har ni några speciella planer för helgen?



jag har faktiskt inte provat i.d, priset är "avtändande" hihi, fast märket finns till bra pris på Tradera så kanske en dag...



Ha en härlig pingsthelg.

Stor kramis

2010-05-22 @ 09:55:55
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: Anna

Oj ja, det var duktigt av dig att komma hem gående med de två små ;) Bra att Elvira gick snällt bredvid vagnen och inte sprang iväg.

2010-05-22 @ 15:37:32
URL: http://rosamamma.wordpress.com
Postat av: Nina

Oj, ja det kanske kan vara värt att prova ståbräda ; )



Hoppas ni haft en härlig dag i solen! Kram

2010-05-22 @ 16:38:59
URL: http://petitfashion.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: