Våffeldagen & sängspan

God Morgon!

Har nyss varit iväg och lämnat Elwira på festen, ja förskolan alltså, men det är ju som fest för henne där eftersom hon älskar att vara där :-) Kom minuten innan sångstunden skulle börja så det blev inget vinka i fönstret idag som hon brukar, det hade hon inte tid med, hon vinkade till mig i farten och sedan sprang hon fort fort in till de andra som skulle börja sjunga :-) Dom är verkligen ett sött litet gäng, Elwira och de 9 andra små trollen.

Idag skulle jag vilja åka ut till Ikea & Mio och spana efter säng till Elwira. Har hittat en superfin men den var liiite dyr bara sisådär fem lax, så det var lite väl tyvärr.
Har inte sett någon på Mios hemsida som jag verkligen gillar, men kan ju vara svårt att se bara på bilder med. På ikea har jag för mig att jag sett en fin säng, men även där bara på bild.
En vit, "riktig" liten säng skulle jag vilja ha som hon kan ha i flera år framöver. det är fortfarande ingen superbrådska med att fixa ny säng men det är alltid bra att börja spana i god tid.

Dags att börja fixa sig iordning och ge Ludwig en liten "smakis". Just ja´! det är våffeldagen idag och jag som älskar våfflor måste så klart vispa ihop en smet och grädda ett gäng senare. Tror vi ska äta det till middag, men en soppa innan vill jag göra så det blir en lite bättre måltid, framförallt för Elwira.
Skulel vilja prova något nytt, en kyckling eller fisksoppa kanske? måste handla också. Ska börja lägga ut lite av Elwiras oanvända & använda kläder och skor på tradera med, men det tar tid så det får jag nog skippa just idag.
Paket på posten har jag med som väntar, som ska visas upp senare :-)

Nee har inte tid att sitta här längre nu! ha en bra dag :-) Ciao!



Postat av: Carro-sthlm

mio har fina sängar fast barn vet jag inte hur sortimentet ser ut. något hittar ni förhoppningsvis :)

2010-03-25 @ 14:46:55
Postat av: Theresa

bygg en egen.. köp en bra madrass för barn typ 90 så även vuxen kan ligga bekvämt, OCH hon kan ha den länge. bygg upp den så hög ni vill ha den med IKEA köksskåpunder, eller lådor föralldel. NU för att det ska vara småtjejigt kan du ju sätta en stor sänghimmel över så blir det gullit, och kojigt det gillar de :)

2010-03-26 @ 13:51:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: