Lunchtime, dop & krock

Lunchen är nyligen avklarad och golven "sanderade", ja för ris är ingen höjdare när de hamnar på golvet och fastnar överallt och Ludwig sitter och pillar i sig de små riskorna hamnar ju inte alltid i munnen så klart, men det hör vardagssysslorna till :-) Gott tyckte iallfall både jag o Elwira lunchen var.
I morgon och på torsdag kommer hon vara på förskolan, sedan har hon långt sommarlov till slutet av Augusti.

Fick en trevlig dopinbjudan på posten idag med, så i Augusti kommer vi förhoppningsvis åka iväg på det hela familjen, och det ser jag fram emot!

Ludde ska till BVC idag för rutinkoll, var evigheter sedan vi var där. Det blir M som får gå dit med honom men det blir kul att höra hur det gick där senare i eftermiddag.

M ringde precis och berättade att han blivit påkörd idag, var en äldre dam som körde på honom då hon inte såg han i döda vinkeln men det vara "bara" bilarna som kom till skada och försäkringar täcker och damen kände tydligen till M:s familj och var jättetrevlig så det hade gått smidigt trots allt. Skönt att ingen blev skadad.

Nu kommer Ludwig krypandes till mig och han är galet snabb! Han alltid roligt läte heeela tiden som låter som en liten bil, brumm brumm, brum :-)



Postat av: Tindra

Åh gud ja midjeväskorna, dem får man inte glömma bort, hade en sådan också, med nitar :) really nice! hahahha.....

2010-06-22 @ 13:05:10
URL: http://tindraohara.blogg.se/
Postat av: Nina

Oj, vilken tur att det gick bra då!

Mysigt med dop =) Kram

2010-06-22 @ 14:32:19
URL: http://petitfashion.se/
Postat av: Kristine

Skulle vara så roligt om ni kunde komma!Krya-på-dig-Kramar

2010-06-22 @ 21:54:49
URL: http://ryttarmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: