En blick från Elwiras fönster

Har länge tänkt att köpa små blommor att plantera i krokor och sätta i Elwiras rum, men det blir aldrig av! Skulle vilja ha små söta vita och rosa rosor, skulle passa fin fint i "prinsessrummet".
Lite fler "häst" inspirerade prylar skulle jag med vilja ha, eftersom hästar är lite av hennes "grej" nu :-) hästhuvudet har hon ju redan och det passar så fint i hennes rum. Till Ludwig vill jag ha ett lejon & en noshörning när han får eget rum och en giraff ska upp i E:s rum en dag.

Mailegkaninerna är storfavoriter och de leker hon med ibland, när de inte får fungera som prynad och sitta snällt i fönstret. Funderar lite på en i största storleken med, mamma skriver upp på önskelistan ;-)
Elwira har två fönster i sitt rum, här är det ena. Hästhuvudet sitter i mitten mellan dessa två fönster och passar i E:s rum perfekt eftersom hon gillar hästar :-)


Postat av: sandra

Vad fint hon har det! Vart har du köpt hästhuvudet? Tycker det var jättefint, skulle vilja ett lejon eller liknande till Alvin eller Edvin. Fast Alvin skulle nog älska hästen han pratar om hästar ganska ofta och att han vill rida sedan han red på ponnyridningen :-)

2010-06-23 @ 10:29:22
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Annas inspiration

Så sött!



Hoppas ni har en fin onsdag,

har ni sol? Här är det vara moln :-(



KRAAAM

2010-06-23 @ 11:47:23
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: Johanna - MyShoebox.se

Kaninerna var ju ursöta!

2010-06-23 @ 12:30:08
URL: http://myshoebox.se
Postat av: Cissi

Fint hon har det :)

2010-06-23 @ 13:54:23
URL: http://cissileandersson.blogg.se/
Postat av: Kidelinbloggen - Therese

Kul att Elwira gillar hästar då du gör det. Själv hoppas jag lite av att Saga inte ska göra det då jagsjälv inte är särskilt förtjust men risken är stor då storasyster är en riktig hästjej som mer eller mindre bor i stallet.

Sött hennes rum är btw. Vi har den näst största kaninen som är väldigt bra i storlek tycker jag. Stor nog liksom för att Saga ska kunna hantera den:)

2010-06-23 @ 14:02:57
URL: http://www.kidelin.se/blogg
Postat av: Nina

Vad gulligt med hästhuvudet ; )

2010-06-23 @ 16:57:51
URL: http://petitfashion.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: