Till badet

När solen lyser som starkast under dagen mellan 11-15 skulle jag personligen inte klä mina små i vanliga badkläder utan tycker de små ska ha UV-badkläder då. Oavsett utomlands eller i Sverige, och nu är det ju som utomlands här! Så UV- sunsuits kör vi på här då.
Men det går inte komma ifrån att riktiga badkläder är finast men de passar bättre på förmiddags/eftermiddags och kvällsdopp när solen lyser starkt.

Att hitta fina baddräkter till en 2 åring tyckte jag inte var helt lätt när jag började spana efter det i början av sommaren till lilla E. Iallafall inte då jag försökte hitta någon annat än H&M eller något som inte kostade skjortan. Till 3+ har jag däremot hittat ett nytt favoritmärke så till nästa sommar vet jag absolut vart jag ska köpa baddräkt till lillan :-) 
Hittade tillslut den här söta baddräkten från mini a ture i lila med vita prickar på som har söta detaljer med volangkant baktill och rosett därfram. Såg i morse att babyshop har rea på den just nu.

Förövrigt ska vi snart iväg och svalka oss med ett bad :-)



Postat av: Kidelinbloggen - Therese

Håller med dej till punkt och pricka! Uv kläder är bäst när solen är som starkast. Dock är verkligen "vanliga" badkläder finas men de små är ju söta i allt såklart. Det är dessvärr einte helt lätt att hitta fina och unika badkläder i de vanliga affärerna så det är med stor glädje vi kommer ta in badkläder från Stella Cove till våren.

2010-07-13 @ 13:34:08
URL: http://www.kidelin.se/blogg
Postat av: Pyttianna

gött med ett dopp, hoppas att ni slipper regn och åska. När vi packat allt och skull ge oss av mot stranden började regnat och åskan att retas lite med oss så nu läses det massa bloggar istället. :) inte fel det heller i och för sig!!! :)



kramar

2010-07-13 @ 14:27:33
URL: http://www.pyttianna.se
Postat av: sandra

Tycker också det är svårt att hitta fina badkläder! Vad skönt med ett dopp! Vart åkte ni någonstans? Kram

2010-07-13 @ 20:18:16
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Mia 17år - Mamma till William och Marcus

Ja jag sitter alltid skit spänd när jag ser på förlossnings program! iiih^^



//kram, Mia

2010-07-13 @ 23:30:19
URL: http://snuttegubbe.blogg.se/
Postat av: ullisar

mini a ture har jättejättefina kläder! visste inte dom gjorde badplagg också?



jag är kanske lite knäpp men jag kör naket på Maali (och MASSA solkräm) för att slippa sand och skav. hade vi badat i pool hade det varit en annan sak förståss! Milla har antingen vanliga kläder eller UV-plagg och skugga förståss. hon är ju för liten för nåt annat!

2010-07-15 @ 12:02:54
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: