Testing testing

Igår provade jag några nya plagg på Elwira som jag tänkt hon ska ha till förskolan nu.  Nya skinntofflor i skinn från robeez har inskaffats och dessa är väldigt lika bobux varianter och jag gillar båda märken lika bra.
Mjuka och smidiga och sitter bra på de små fossingarna.  Tycker dessa ljusrosa med små blommor på var riktigt söta och fina till våren. 

En hel fleece overall har jag letat efter med ljus och lykta men har varit omöjligt att hitta någon som INTE har luva. Molo har ju sina varianter men alla har Luva. Tycker de borde göra varianter där man kan ta bort luvan åtminstone.
Nu fick jag till min glädje den här fleeceoverallen av syster T som hon hittat i USA och den är perfekt. Blir mysig att sova i för Elwira i vagnen på förskolan. Och dagisfröknarna blir säkert glada då de slipper tvådelat.

Nya Robeez  tofflor i ljusrosa skinn med små söta blommor

Provar mysiga overallen

En söt liten hund sitter på elwiras nya fleeceoverall

Postat av: Therese

sötast som vanligt! kramar

2010-01-13 @ 09:59:43
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Carolina

Vilka söta små tofflor :-)

2010-01-13 @ 10:10:12
URL: http://carolina1979.se
Postat av: Anna

Javisst är det jätteirriterande att de ska vara luva de flesta grejer till de små. Innetofflorna från robeez, hur är de i storleken? Ville haft ett par från Bobux till förskolan men just nu är hon mellan M och L. Är ju jättestor skillnad på dem!

2010-01-13 @ 10:40:01
URL: http://houseofsra.blogg.se/
Postat av: Emme - emmesprinswilliam

SV: ja verkligen dom är guldvärda!

2010-01-13 @ 12:10:42
URL: http://emmesprinswilliam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: