Jullovet går mot sitt slut & Ludwig 3 Månader

Idag skulle vi egentligen fått besök här hemma men det blev inte så idag men vi har haft en toppendag hur som helst! Har varit ute i friska luften ett par timmar och sedan har jag bakat både matbröd och pecan banana bread, riktigt gott. E var supersöt idag i sin vinterklänning från Ralph Lauren, hade tänkt hon skulle haft de i mellandagrana  men då hade hon ju tyvärr feber så den fick invigast idag istället =)

Elwira fick tag i en julgranskula idag när hon höll i en och så gick själva snöret som den hängde i sönder, men hon lät resten få hänga kvar =) Granen är ju fortfarade fin, eftersom vi satte upp och pyntade den dagen innan julafton aå den får stå kvar ett tag till, blir glad av att se på den =) det är väl "egentligen" den tjugondag knut man ska plundra granen?

Här hemma känns det inte lika sressig längre som det kunde var ibland den allra  första tiden med Ludwig och bra rutiner har vi helt klart fått, men Ludwig somnar fortfarande vissa nätter rätt sent men det gör mig inget och är inget större bekymmer, han är ju trots allt en liten spädis fortfarande och då "får" man vara vaken lite mer tycker jag.
Tror han gillar att vara uppe lite extra ibland, för storesyster somnar ju runt sju tiden varje kväll som en inbyggd klocka och då blir det helt lugnt och tyst här hemma och både mamma och pappas uppmärksamhet kan riktas helt och hållet åt bara honom, och uppmärksamhet är ju det bästa han vet =)
Han fyller dessutom 3 månader idag, stora lilla killen!

Elwiras jullov börjar gå mot sitt slut och snart kommer hon börja gå på förskolan igen, timmar i veckan fördelat på 3 dagar. Tycker det är jättemysigt att ha Elwira hemma men tycker det är viktigt att hon får vara på förskolan lagom mycket också.
När Elwira på förskolan så blir det fokus på Ludwig under tiden hon får sin dos av förskolan och Ludwig får sin dos av uppmärksamhet, det kommer blir toppen bra. I morgon hoppas jag på att vi alla kan åka iväg och åka pulka!


En julgranskula lossnade från granen när hon höll i den och skulle pilla på den och ser förvånad :-)

Elwira spanar efter julgranskulan jag sedan la upp u fönstret vid ljusen istället ;-)

böcker är alltid roligt

Myshjärtat!

"Vem sover inte?" av stina wirsen Elwira sover iallfall alltid då hon ska =)

Finaste tjejen myser i vinter klänningen från Ralph Lauren, body fix & strumpbyxor från pop  

Finaste killen ligger och myser i kläder från pop från topp till tå

Ludwig är idag 3 månader gammal


Postat av: victoria

riktiga sötnosar :-) Skönt att ha kommit in i bra rutiner för er. Kommer ihåg den tiden med det var verkligen härligt när rutinerna kom.

2010-01-03 @ 22:23:07
URL: http://victoriaseecret.blogg.se/
Postat av: RESESNACK.

Så himla söta de är

2010-01-03 @ 22:25:49
URL: http://resesnack.wordpress.com
Postat av: Jasmine

Ja snart börjar min lilla loppa också på dagis igen, eller ja den 11 jan så lite tid har man kvar! Lite sorgset, hehe kram

2010-01-03 @ 22:51:16
URL: http://jassenilsson.blogg.se/
Postat av: Therese

så otroligt söt hon är i klänningen nu är det på tiden att vi får ett uppdaterat kort ;) vi ses på onsdag istället, jobbar tisdag kramar

2010-01-03 @ 23:43:00
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Therese

Innan jag började läsa så tittade jag på korten och satt faktiskt och funderade på om klänningen var från RL. Otroligt söt iaf och "bollarna" var ju pricken över i. Hoppas ni får ett fortsatt bra 2010! Kommer ni väster åt får ni gärna höra av er, hade varit så kul att få träffa dej igen med dina söta småttingar.

2010-01-04 @ 11:04:09
URL: http://thereseedberg.blogg.se/
Postat av: Anna

Elwira var ju söt som socker i den fina RL klänningen!!



Jag har en fråga! En vän till mig vars syster ska gifta sig har lite klännings issues. Jag visade den gröna klänningen som du hade på mamma-galan som skulle vara absolut perfekt för henne. Jag undrar var du har köpt den? Den kanske kanske går att få tag på en fortfarande hoppas jag... gissar att du inte vill sälja din? :) /Anna

2010-01-04 @ 11:04:10
URL: http://sagtogjort.blogspot.com/
Postat av: Ellinor

Jag vill också ha jullov. Den enda skillnaden blir att jag inte jobbar lika mycket och går i skolan istället.. Ush vad jag vill ha ledigt några dagar!

2010-01-04 @ 11:33:37
URL: http://sharpen.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Superfin klänning!Kram

2010-01-04 @ 14:50:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: