Dagen idag

Förmiddagen här hemma började bra och myste med mina två små och sedan var jag iväg på hår-analysen som jag skrev om igår. Tänkte skriva lite mer om det idag men nu är det sent och jag vill snart sova, så det får bli i morgon men jag är väldigt nöjd.

Tiden gick fort hos salongen och var där lite mer en en timme och innan han jag med en supersnabbis på stan för att spana in lite vårnytt som hastigast.
Var hemma till lunchen och fixade och donade i köket. Sedan tickade tiden iväg och det blev lite stressigt en sväng då jag hade tid hos BVC men hann med nöd och näppe, jag tycker det är pinsamt att komma försent...
Allt gick bra hos BVC idag och det känns väldigt "lugnt" med Ludwig eftersom han är en duktig liten kille han.
Elwira har vi skattat en massa åt här på eftermiddagen för hon Är så himla rolig med alla hennes miner och sitt "språk" känns lite som att ha en papegoja för man kan sitta och "träna" på ett ord med henne som hon försöker upprepa alla ord vi säger :-) och att hon dessutom har världens sötaste röst gör att vi smälter som smör både jag & M. Så himla fin och duktig är hon vår lilla Elwira som även hon växer i rasande takt.

Har nyss nattat Ludwig och nu kan jag nästan påstå att vi kommit in en bra rutin med att få han att somna till nio varjekväll, det är en perfekt tid för en lillprins som Ludwig att sova på tycker jag. Sedan vaknar han en gång på natten, amnar och somnar om- idealisk!

Nu ska jag lägga fram kläder till mig & lillan tills i morgon för då är det dagis tajm i morgon. Kommentarer som droppat in svarar jag på i morgon.
Natti natti!





Postat av: Josefine

slumra sött! :-D

2010-01-19 @ 22:32:26
Postat av: Charlotte

Vilken underbar rutin ni har, drömmen ju!! Vad är knepet ? :)

2010-01-19 @ 22:44:44
Postat av: Erika

charlotte: Tror bebisen vänjer sig vid rutinerna om man gör ungefär samma sak varje kväll. Vår rutin är bad, på med pyjamas amma och sedan sussa. Släcker också ner lampor här hemma, inte mycket mer än så.

Bada gör han dock inte varjedag, inte så bra för huden. Vi fick rätt bra rutiner nästan från start bortsett från den första månaden som knappt som någonting då, men då fick man ta det lite "för vad det är"



2010-01-20 @ 22:05:58
URL: http://onechicmama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: