Positiv förlossnings berättelse & sköna skratt

God kväll! :-D

Har suttit och pratat med finaste K i telefon ikväll framför Idol ikväll. Har inte alls hängt med i programmet men det har varit mycket intressantare och roligare att prata med K och höra hur förlossningen och allt hade gått med lille bebiskillen som kom till världen i onsdags.
Så kul att få höra att allt hade gått bra och att det finns ännu en till därute  liksom jag som bara har positiva erfarenheter av förlossningen. Allt kan faktiskt gå som en dans på rosor :-) Oftast går det ju som det ska för de allra flesta, men ibland känns det som man får höra mer om de som går mindre bra.

Nu ska jag fortsätta se Let´s dance och smaska godis och sedan börjar roligaste programmet på hela veckan- solsidan! älskar verkligen den komediserien.
Efter det blir det filmtajm och jag och M ska se "bröllopsfotografen" en äldre film från förra sommaren som vi missat men hört ska vara riktigt rolig och bra gjord. Så det blir säker många sköna skratt resen av kvällen här :-)

Önskar en trevlig fredagskväll till alla!

Vår glada Ludwig som också längtar till sin nya lilla kill-polare som kom till världen i onsdags! ;-)

Postat av: Jasmine

Vi såg bröllopsfotografen igår, faktiskt ganska bra!

2010-02-26 @ 22:02:38
URL: http://jassenilsson.blogg.se/
Postat av: Ingela

Härligt att ni är friska nu! :)



Ha en fin helg!



Kram

2010-02-27 @ 10:06:42
URL: http://lifeofingela.blogspot.com
Postat av: grommis

Så herlig at flere hadde positive fødselsopplevelse! Min var også helt fantastisk, og jeg hadde gjort det om igjen anytime! Veldig fint navn du har forresten, vi valgte å kalle vår datter Erika:)

2010-02-27 @ 10:16:53
URL: http://grommis.blogspot.com
Postat av: Fru Evelina

Ja här är en till som bara har bra saker att säga om sin förlossning :-). Självklart gjorde det ont men jag skulle också göra om det när som!



KRAM

2010-02-27 @ 10:48:05
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Victoria

vad glad jag blev när jag läste detta. har hört allt negativt om förlossningar, man fruktar att föda. även om man inte ska ha en liten myse på flera år, men kul att flera har positiva upplevelser! kram v

2010-02-27 @ 14:16:29
URL: http://hvictoria.blogg.se/
Postat av: Therese

Gillade ni brällopsfotografen, vi tyckte den var riktigt skoj! Hoppas ni får en fin lördag, jag sitter och gör kurser. Han är så söt Ludde. kramar

2010-02-27 @ 15:42:35
URL: http://theperfectwife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: