Vimplar i Ludwig rum

Jag är lite smågalen i vimplar som inredningsdetalj just nu och har varit på jakt efter den perfekta till Ludwigs rum. Hittade först en variant från rice med bilar på som var fin, men den kändes aldrig helt hundra så jag sålde den vidare på tradera. Hittade av en slump den här otroligt fina vimpeln på en blogg, vars duktiga ägarinna Bea syr just olika vimplar.
Finns olika utföranden som bland annat New England stil, gröna toner, rosa varianter och retro stuk och finns i olika längder, jag valde den längsta (3 meter lång & 18 vimpelflaggor)

Jag gillar det ljusa lite dämpade tonerna i barnens rum, då det ändå blir en hel del färg av alla leksaker och jag gillar det lite mer stilrena som bas.
Är så himla nöjd med den här vimpeln som är välsydd och känns rejäl och fin i tyget. jag gillar att Ludwigs rum blir mer o mer djurinspirerat och tycker det var så fint att ett av vimplarna hade djurmotiv. Jag är verkligen mer än nöjd!

Älskar Ludwigs relativt nya vimpel i sitt rum! matchar även till tavlan som har vimplar på bilden, ser ni ;-)
"Här bor en prins" skylten är en favorit som Ludwig fick i julklapp av farmor & farfar förra året och tavlan med Ludwigs namn, födelsedatum och vikt kommer från Bettina design

Postat av: Therese

Fint det blev! Jag ska sätta upp Viggos från Rice nångon dag, har bara inte bestämt mig vart jag ska sätta den ännu. Vill inte göra onödiga hål i väggen. Viggo är ju galen i fordon så den passar honom. kram

2010-12-11 @ 16:31:55
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman

Supersöta vimplar måste jag säga, älskar också dämpade färger i barnrum!



Hoppas ni får en mysig lördagskväll!



Kramar/Anna

2010-12-11 @ 17:02:09
URL: http://www.bloggfamiljen.se/?blog=starwoman
Postat av: Malla

Riktigt fin! :)

2010-12-11 @ 21:07:04
URL: http://www.metrobloggen.se/malinolson
Postat av: Petra

så fina,ska skaffa ett par till tjejerna ha en fin söndag

2010-12-12 @ 16:56:53
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/
Postat av: Ms. Kidelin

Vimplar är en supersöt detalj. Den här ser jättefin ut och ser även ut att passa det andra i hans rum som du visar. Kul att matcha.

2010-12-12 @ 19:29:48
URL: http://www.kidelin.se/blogg
Postat av: Erika svarar:

ANNA:



Jo, det känns lite skönare för ögat på något vis med ;-)



Söt liten pepparkaksgubbe du har fått, grattis och en fin blogg också! (kunde inte kommentera hos dig, då jag inte är medlem)

2010-12-14 @ 22:56:09
URL: http://onechicmama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: