Liten mys sjukstuga & pizzabak

God eftermiddag!

Här hemma är det liten sjukstuga då Elwira fick feber igår som sitter i. Men igår fick hon hög feber så hon behövde ipren till natten och sov sött hela natten. Idag har hon "bara" legat runt 38 i temp så hon är rätt pigg trots allt.
Blir en hemmadag även i morgon för vår del. Hoppas på att hon kryar sig helt tills i morgon och kan vara med på luciafirandet i kyrkan med förskolan och Ludwig på fredag, det ser vi fram emot!
Ludwig har också fått vara hemma och han har varit på strålande humör som smittat av sig :-) Kollat på barnprogram, pärlat och ätit glass och lussekatter har vi bland annat gjort, mysig sjukdag faktiskt om man får säga så.

Nu till middag blir det vitkålssallad och hemmagjord pizza till middag, blev sugen på att göra det idag. Jag är så less på köpe-pizzor men hemmagjord tröttnar jag nog aldrig på :-)

Update: Gjorde pizzadag på bakpulver idag, kom på lite sent att vi skulle äta pizza och degen med jäst måste ju jäsa en timme. men det blev bra och Elwira tycker det är kul att hjälpa till att göra pizza så det gick riktigt smidigt.
En sak till som är så bra med hemmagjord pizza är man själv kan välja saltmängden, tycker köpta pizzor ofta är för salta.
Ludwig åt så mycket att jag hann diska upp diskberget + göra rent golvet efter maten medans han fortfarande satt och smaskade :-)

Blev två snabbt tillagade pizzor idag till middag med enkla tillbehör på, bland annat färska champinjoner, oliver, skinka, annanas och ost

Postat av: Josefine

vad GOTT med pizza! hoppas lill tjejen frisknar helt snart

2010-12-08 @ 18:40:26
Postat av: Karin

Hej!

Reklamerar du bloggar?

I sådana fall, skulle du vilja reklamera min blogg?

www.karinsvensson.bloggplatsen.se

2010-12-08 @ 19:05:20
URL: http://www.karinsvensson.bloggplatsen.se
Postat av: Josefin

Hoppas att familjen kryar på sig snart :) Men lite pizza gör nog susen! Jag älskar hemmagjord, men har så dålig fantasi på vad man ska ha på... Vad har du på?

2010-12-08 @ 19:18:51
URL: http://jossies.blogg.se/
Postat av: Nina

Åh gott, det måste vi göra någon dag =)

Krya på er! Kram

2010-12-08 @ 20:56:14
URL: http://petitfashion.se/
Postat av: Erika svarar:

Josefin: Nu har jag uppdaterat med bilder och skrivit vad vi hade på våra pizzor idag, snabbt enkelt och utan att behöva tänka det minsta ;-)

2010-12-08 @ 21:12:46
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: Ms. Kidelin

Hemmagjord pizza är riktigt gott tycker jag också. Har blivit det en hel del här det sista. Saga tycker också det är superkul att lägga på pålägg, etc. Storasyster här gillar dock mest köpepizza men kanske är en "typisk" tonårsgrej.

2010-12-08 @ 21:30:30
URL: http://www.kidelin.se/blogg
Postat av: Nathalie

Det där såg riktigt gott ut! Vi brukar också göra hemmgjorda pizzor för det är mycket godare än köpta. vad använder du för recept?

2010-12-09 @ 08:50:46
URL: http://nathalieboquist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: