Fredagen idag

God Morgon!

Sussat gott? Själv har jag sovit som en stock (som vanligt) men det blev lite sent igår så jag känner mig lite seg just nu, men en dusch nu efter frukost ska säkert göra susen.

Tänkte "smita" iväg en snabbis för en liten runda på stan. Tänkte kolla lite på H&M, hämta paket och bara strosa runt en sväng på egen hand, himla skönt och jag kallar det egentid ;-)  Inte någon direkt värme här just nu idag så vi får sätta på oss lite mer kläder idag tror jag när jag kilar ut med barnen efter lunch. (update: var visst bara på morgonen det var kyligt, nu är det 23 grader :-)

Nu i helgen kommer vi förhoppningsvis åka till M:s föräldrar, till gården för hans syster C+ barn kommer förmodligen dit vilket alltid är kul. Blir säkert lite ridning då med, så käpphästen lite vila ;-)
Bild från arkivet. Elwira & Ludwig sitter 8för en gångs skull) i vagen, en riktigt varm dag och Ludde luftar fossingarna ;-)

Postat av: Cissi

Ha en mysig dag och helg med nära&kära :)

Kul att rida lite.

2010-08-20 @ 08:54:47
URL: http://cissileandersson.blogg.se/
Postat av: Katrin

Hihi, vad sött och se han små fötter kika fram =)



Ja jag hoppas så att det kommer bli bättre nästa vecka när dagis börjar.. Som det är ju behöver han sova på dagen, men vi kanske är för dåliga på att aktivera oss på dagen? Ja jag vet inte..

Men jag tänkte, dricker inte E välling? du skrev att hon får kvällsgröt, eller får hon båda? Och kvällsmat då? Eller hur gör ni? =) haha, tusen frågor ;)



KRAM

2010-08-20 @ 14:05:16
URL: http://vardagenvar.blogg.se/
Postat av: Helenas Hem -Om livet på landet

Hejhej!

Sov ganska bra, men tvingades vakna alldeles för tidigt (som vanligt) :)



Önskar dej en skön fredag!

KRAM

2010-08-20 @ 14:25:45
URL: http://blogg.helenashem.se
Postat av: jasmin

Detsamma! :D

2010-08-22 @ 00:17:49
URL: http://jazii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: