Fredag den 13:e

Godmorgon Fredag den 13:e!

 Vidskeplig, jag? Jo lite faktiskt men just fredag den 13:e tänker jag inte så mycket på och det har aldrig hänt mig något just denna dag. Otur kan man ju ha vilken dag som helst.
 Men jag lägger däremot aldrig nycklar på ett bord och säger ofta "ta i trä". När jag var yngre gick jag aldrig på A-brunnar *hihi*  Men det är ju saker "jag bara gör" en hel dag är det ju liite svårt att undvika ;-)

Igår kväll var jag lite sugen på att kolla på en skräckfilm, kanske blir någon klassisk rulle ikväll. Nu är det dags för att göra sig iordning och ta tag i fredagen som bjuder på härlig sol & fika!

Ha en riktigt bra dag och en trevlig helg!


Postat av: carro

jag är också lite vidskeplig, skulle aldrig gå under en stege och lägger aldrig nycklar på bordet..



2010-08-13 @ 09:51:11
Postat av: Therese

såg att det snart ska komma ut en skräckis om en mamma som får missfall och har kvar sitt döda barn i magen på bilden är det en nappflaska med blod. Den verkade läskig. Ortursdagar är mer personliga än en speciell dag. kram

2010-08-13 @ 10:29:12
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Katrin

Ja jo lite skrickfull är jag nog ;) men jag tror mer på övernaturliga saker ;)



Nja, frisöryrket är väll inget jag skyltar med.. ångrade mig redan första året.. Men det är skönt att ha ngt att falla tillbaka på om jag skulle ångra mig. Och visst klipper jag en del idag, som mina pojkar och en del vänner. Men inget avancerat! Fast toppnig vågar jag mig på =) haha



kram

2010-08-13 @ 10:36:05
URL: http://vardagenvar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: