Ponytail?

Försöker komma på vad jag ska göra med håret, inget blir bra inget ser snyggt ut *gaah* mitt I-lands problem just nu *suck* känner inte för en ponytail idag... (igen) Tycker inte det är fult, bara det att det känns som jag haft  det lite väl ofta senaste tiden. Har en känsla av att håret åker upp ändå idag...då får det bli med en slinga virad runt själva fästet.

Nää nu struntar jag i håret ett tag och går och stryker en klänning jag tänkte ha idag men nu börjar det visst regna, jaja går ju med gummistövlar till ;-)


Postat av: Oya

Du skulle kunna göra nån inbakad fläta av luggen o ha resten utsläppt, så får du inte känslan av att allt hår hänger ner i ansiktet :-) ett litet tips bara. Ha en fin helg. Kram

2010-08-21 @ 12:50:45
Postat av: sandra

Du är jättefin i utsläppt hår sådär! Jag fick ett ryck igår och klippte mitt hår, klippte en snelugg också för det kändes bara som allt hängde i ansiktet! KRam

2010-08-21 @ 21:24:11
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Sessan ☆

Du är så underbart vacker som du är i utsläppt hår, men en ponny tail kan vara riktigt snyggt om man sittsar till den lite ;) Gillar den lite volymiga & ruffsiga varianten.



Njut kvällen

2010-08-21 @ 22:49:03
URL: http://sessanochprinsessan.com
Postat av: Annas inspiration

Du passar jättebra i det utsläppta men det är inte alltid så bekvämt.



Kramis

2010-08-22 @ 13:00:08
URL: http://annasinspiration.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: