1 Augusti & en smula vemod

God morgon sköna söndag & 1 Augusti!

Slutet på sommaren närmar sig och jag kände mig lite vemodig igårnatt efter klockan passerat tolvslaget och min gadget på dator helt plötsligt visade "1:a Augusti" Hjälp tänkte jag, är vi redan där?!
Häromdagen när jag steg upp var det första gången på länge jag frös och fick dra på mig ett par byxor och då blev jag lite vemodig, vill ju inte alls frysa eller ens ha höst riktigt än! :-(

Sommaren har verkligen gått fort, för fort men härligt att vi fick en sådan fin sommar, även om jag måste säga att när termometern visade typ 35 grader så var det lite väl varmt för mig som mamma med två små.
Det hade varit en annan sak om man inte hade haft barn och legat på beachen och pressa hela dagarna ;-) Men de finaste skatterna har jag försökt skydda i den mån det gått när solenens strålar lyst som starkast, skugga, siesta inomhus,svalkande bad och glass så klart :-)

Men än ÄR inte sommaren slut och vi har tänkt försöka komma iväg till marstrand nu på onsdag istället (hade tänkt åkt förra veckan) och ett besök till Kolmården vill vi hinna med innan säsongen är slut.
För just Kolmården har varit något jag velat åkt till hela sommaren så en dagstur dit en dag måste det helt enkelt bli för det är något jag också velat hela sommaren nu, men som kommit i skymundan och glömts bort. Men av ska det bli :-)
Sedan ska Elwira börja förskolan igen den här månaden efter hennes sommarlov men det kommer gå hur bra som helst. Ludwig blir redan blir 10 månader nu snart! extremt nöjd kille det där. Mina fina & duktiga små blir stora snabbt.

Nu ska jag göra muffins som ska bli söndagsfika *gott gott* Önskar en skön söndag och en bra start på Augusti.  Hoppas, hoppas solen kan kika fram snart igen, för ett extra bra avslut på sommaren. Kramar!

Våra  älskade skatter! Ser fram emot att få tillbringa ännu en höst med våra två små. Ludde blir snart 10 månader & Elwira börjar förskolan igen till hösten


Postat av: Linda

Det går för fort, två veckor kvar sedan jobb för min del och dags för Marcus att ta över föräldraledigheten. Tänk att jag varit hemma i 1½ år redan.



Måste ta vara på dessa veckor nu!

Kram

2010-08-01 @ 09:55:03
URL: http://blogg.mama.nu/linda
Postat av: Carolina

Tiden går verkligen alldeles för fort, helt galet - och vi här nere har inte haft mycket till sommar alls ännu, helt galet... hoppas de här sista veckorna innan jobb/dagis börjar kan kompensera lite med "lagom" sol och värme. Kram!

2010-08-01 @ 10:08:56
URL: http://carolina1979.se
Postat av: sandra

Ja snart är hösten här!! Tycker sommaren bara försvunnit! Kul med Marstrand och kolmården, vi vill också åka till kolmården men vet inte om vi hinner med.. Om vi har tur kanske augusti och september blir varma :-) Hoppas ni också får en bra söndag, lät gott med söndagsfika! Kramar

2010-08-01 @ 10:13:32
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Kidelinbloggen - Therese

Oh, tala inte på att sommaren börjar gå mot sitt slut... Känns dock som att jag gärna skulle vilja ha lite mer sommar och sol innan långa vintersäsongen.

Nu när jag klickade in mig på din blogg kom Saga precis förbi också pekade på Elwira så sa jag vad hon hette och hon upprapar "Eliiija". Hihi, sött.

2010-08-01 @ 11:17:19
URL: http://www.kidelin.se/blogg
Postat av: sara

svar: tack detsamma!



söta bilder. :)

2010-08-01 @ 12:03:42
URL: http://smuls.blogg.se/
Postat av: Katrin

Ja gud, visst går det fort!! Känns som jag kopierat dig nu då jag nyss skrev ett inlägg om 1 aug jag med ;) och dessutom hittade gamla bilder från kolmården som jag la ut..!

Great minds thinks the same, säger man väll ;)



Har ni varit på E-tuna zoo? Det är nästan roligare där än på Kolmården när de är små, har mer klätterställningar, och karuseller mm om man nu vill det? Lite närmre också ;)



Ja jag håller med du där, det är ju så mycket roligare att handla till de små numera, men ibland blir det lite ego shopping, med betoning på ibland då =)



Hopaps ni får en fin söndag, och vad gott det lät med muffins, kanske vi också skulle göra?



KRAM

2010-08-01 @ 13:28:17
URL: http://vardagenvar.blogg.se/
Postat av: nathalie

tack nu funka det!=)

2010-08-01 @ 14:17:43
URL: http://nathalieboquist.blogg.se/
Postat av: Petra

Usch ja ångest har jag haft hela dan,Engla börjar inskolas på dagis i morgon o regnkläderna blev köpta idag trist men sant ,men kanske man hinner liite mer innan sommaren tar slut:)kram

2010-08-01 @ 15:26:06
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/
Postat av: Nina

Vill INTE att sommaren ska ta slut...



Vilka fina bilder! Kram

2010-08-01 @ 16:05:01
URL: http://petitfashion.se/
Postat av: Jeanette

Usch ja, känns inte alls kul att det redan är augusti.. Men vi får hoppas att augusti också blir en solig månad.. :)

2010-08-01 @ 16:54:25
URL: http://karinjeanettesblogg.blogg.se/
Postat av: Nina - Glamourmamman

Underbara bilder! Jag känner också en liten gnutta vemod att sommaren har gått så fort, men än är det långt kvar! Och jag är kanske inte rätt person att uttala mig, för jag VILL ju att även augusti ska gå fort så att bebis kan titta ut :-) Ha en fin kväll!



Kram!

2010-08-01 @ 18:59:26
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: Nele

Sommaren har verkligen gått fort! Visst är det konstigt att så fort 1 aug står på dörren känns hösten i luften! Snart är det jul igen! :-)

2010-08-01 @ 21:31:37
URL: http://www.studionele.se
Postat av: Annas inspiration

Tiden går fort,

fina bilder!



ja det är lite overkligt att augusti redan är här!



Hoppas ni har haft en bra helg

Många kramar!

2010-08-01 @ 21:50:04
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: Nathalie

ja verkligen pytteliten som en liten docka..vägde ingenting när man bar henne... Ja föräldrarna mår bra. Dom kom hem från BB i lördags efter kejsarsnitt...Nu vilar dom bara upp sig!!

2010-08-02 @ 08:34:58
URL: http://nathalieboquist.blogg.se/
Postat av: cdot

Augusti och September är dock två underbara månader! Förra september när jag gick och väntade på att min son skulle titta ut var det blåhimmel och varmt i tre veckor typ , så härligt!

2010-08-02 @ 09:26:39
Postat av: Kitty

Vaknade till ljudet av regn i dag...



Hoppas också på några fler soldagar innan sommaren går till höst.



Ha det bra!

2010-08-02 @ 10:46:14
URL: http://elinhellokitty.blogg.se/
Postat av: Erika svarar:

Cdot: Ja jag brukar älska hösten men jag vill bara att sommaren ska vara liiite längre iår :-)

Just nu har red mestadels regnat ett par dagar och det är inge vidare :/



Kram!

2010-08-02 @ 10:49:47
URL: http://onechicmama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: