Träningsvärk utan träning

Igår kväll började jag känna av len lite konstig känsla i vaderna och i morse när jag vaknade upp så känns det precis som jag har fått träningsvärk! Vaderna är helt spända, vet inte vad det är för tränat är ju det sista jag gjort kan jag intyga. Min kropp verkar träna sig själv utan träning ibland för det är inte första gången jag får känslan av träningsvärk, speciellt i benen, men förmodligen kanske det beror på att jag inte rör på mig? - hmm.. ja lite muskler skulle inte sitta helt fel på min kropp just nu :-)

Jag börjar längta lite smått till att kunna träna igen och herrejösses vad kul det skulle vara att kanske börja rida igen! Ska även ha som mål att när bebis nr 2 är född så ska jag börja träna på gym och dra med kära M på exempelvis boxingpass, det är så roligt tycker jag och vad han tycker tänker jag strunta i för han måste också börja träna sedan när bebis nr 2 blivit lite äldre, när bebis nr 2 kan få flaska kommer det förhoppningsvis vara lättare att komma iväg på något pass tillsammans.

Nu ska jag äta frukost och skutta iväg till jobbet- solen skiner ute och bara det gör ju så man blir på strålande humör idag =) Hoppas ni får en toppenbra måndag! Big Hugs!

Bild från VS-showen 2008




Postat av: Linda

Usch, jag måste också oma igång med träningen.

Det är ett usch såhär innan men när man väl är igång är det skit kul.

Måste bara komma över tröskeln.

2009-09-14 @ 09:39:06
URL: http://lindacecilia.webblogg.se/
Postat av: Sandra

Jag saknar också träningen! Tränade ganska mycket i vintras och efter jul innan jag blev gravid.. Nu har det inte alls blivit av men det är faktiskt inte lika roligt när man är gravid.. Kan inte ta i på samma sätt. Längtar tills jag kan börja igen! Rida skulle jag också gärna börja med igen, gjorde det jätte mycket när jag var yngre nu har det inte blivit av på flera år..

2009-09-14 @ 10:31:50
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Jacks mamma *Ung,högskolestuderande mamma*

Ja, pingu är helt underbar. Sötare får man leta efter.

2009-09-14 @ 11:07:27
URL: http://jacksmammas.blogg.se/
Postat av: Therese

undrar om trosorna finns att köpa nu eller liknande kram

2009-09-14 @ 13:12:04
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Nina - Glamourmamman

Förstår att du längtar efter träning! Jag hade tur som kunde träna in i det sista när jag väntade Olle, och det har man ju nytta av sen. Har dom inget gym där du bor som har mamma/barn-pass, typ Body Pump och så? Ett alternativ i början i varje fall. Natti natti :-)

Kram Nina

2009-09-14 @ 21:39:14
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: ullisar

det där är väl ett rätt vanligt gravidproblem? vadkramp :( tur det inte var allvarligt!



här en till som skulle vilja träna. men hur? inte på gym iaf, finns ju ingen tid med dom arbetstider vi har... och barnpassning finns inte på nåt gym i min stad. blir till att vardagsmotionera så gott det går. men det ääär ju inte lika kul då ;)

2009-09-15 @ 00:48:29
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: