Nya tag

Vaknade på helt fel sida idag och har mest känt mig sur på förmiddagen och bara inte haft lust och ork till någonting, allt kändes bara fel. Kände mig även lite trött så jag tänkte att jag skulle lägga mig och blunda några sekunder förut.
Vaknade upp här för ett tag sedan och förstod fört inte vart jag var för jag hade drömt lite skumt men sen förstod jag att jag visst råkat somna, bara sådär! det var inte min tanke men vaknade iallafall upp pigg och glad och kände att jag kunde ta nya tag. så kroppen kände väl att den behövde lite extra sömn kanske?
Med tanke på att vi snart blir fyra här hemma så behöver jag nog all sömn jag kan få :-) Det blir att sova när bebisen sover och timmarna när Elwira är på förskolan-förhoppningsvis då.

Ätit en sen lunch bestående av STARK kycklingwok med cashewnötter och ris- riktigt gott och nu är jag redo att ta tag i den här dagen, lite sent men så är det när man är trött och gravid,  iallafall var trött :-) Nog om trötthet!

Ha en fortsatt bra dag!

Dagens lunch från choice garden (en kinarestaurang)



Postat av: Theresa

Jag har varit trött i två veckor.. vet inte vad det kan vara. För mycket jobb och lite egentid kanske.. Idag skickade jag ett paket till dig :) Du bör ha det imorgon!

2009-09-17 @ 14:59:37
Postat av: Ellinor

Oj´vad jag ska göra det någon dag. Det är ju så gott med cashewnötter i mat!

2009-09-17 @ 17:05:48
URL: http://sharpen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: