Nej nu du lilla bebis!

Nej nu du lilla bebis därinne i min mage så får du allt ta det lilla lugna! Jag sitter och kollar på idol avsnittet på hemsidan på lap topen just nu för jag missade det ikväll och lill bebis har hållt igång och grejjat runt i magen ett bra tag nu och gick nyss upp från soffan för jag fick förverkar och blev akut hungrig och har nu gjort iordning ett gäng med smörgåsar med smält ost som jag mumsar på.
Nu minns jag att det var såhär det kändes när värkarna precis startade med Elwira! men nej jag tror inte det sätter igång ikväll utan det här är bara förverkar som går över, jag tror min kropp bara förbereder sig lite smått.
 Fast med Elwira fick jag inga förvärkar alls och kände knappt av graviditeten förens det väl satte igång och värkarna kom.

Den här bebisen är nog inte lika "punktlig" som Elwira var, hon kom på exakt BF datum men bebis nr två kommer nog någon dag innan bf som är den 6 oktober.
Kom när du vill min bebis, bara du mår bra! men du får gärna komma på en morgon när jag har fått min nattsömn för när Elwira kom skulle jag precis gå och lägga mig men det blev ju ingen sömn den natten för hon kom på morgonen därpå :-) tänk att jag ska få uppleva allt magiskt en gång till snart! åh jag är lycklig!


bilden togs alldeles nyss nu ikväll...


Postat av: Felicia

åh bebismage!

2009-09-16 @ 23:43:22
URL: http://fsvedberg.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Jag är redo när som helst och bli moster haha :) Får gärna komma ut nu hihi

2009-09-17 @ 02:47:35
URL: http://brunettbeckie.blogg.se/
Postat av: Ingela

Ja nu är det ju ingen som helst fara om bebisen vill komma ut. Det är så spännande att följa dig och en annan tjej (http://wellnessbyme.blogspot.com/) som har nästan samma bf som du!



Ha en fin dag!

2009-09-17 @ 09:43:28
URL: http://lifeofingela.blogspot.com
Postat av: Theresa

Snart så.. jag tror ändå 4 okt :)

2009-09-17 @ 10:27:13
Postat av: jessi

Du är fin i magen!



Visst är idol skoj i år!



kram

2009-09-17 @ 11:59:58
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Linda

Åh tänk om man haft den kroppen med bebismage ! Du är riktigt vacker som gravid !! :)

2009-09-20 @ 21:35:56
URL: http://liindatherese.blogg.se/
Postat av: Lillasyzter

vilken fiiin mage :) jag måste fråga, hur läskigt är förlossning och hur ont gör det egentligen? jag är typ rädd för det.. du verkar så lugn! men jag vill ju ha en hög med barn haha! tips?

2010-01-21 @ 15:18:33
URL: http://lillsiz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: