eskimo kids

Var nyss inne på apoteket och hittade den här "eskimo kids" flaskan med omega-3+omega-6+omega-9 samt vitamin D+E. Nu när jag sökte på den så hittade jag den även på nätet.
Har hittills inte sett något kosttillskott passande Elwiras ålder så jag blev glad att jag fann den här.
Vi äter inte fet fisk flera gånger i veckan som man kanske borde, och då blir det ju inte heller att Elwira får i sig mycket fisk.

Jag tänker att jag bör bättra mig på fisk ätandet och är mycket väl medveten om att vi äter för lite av den varan. Jag tycker egentligen att det är jättegott men det blir bara inte att vi äter tillräckligt mycket av det-tyvärr.
Jag äter själv omega3 speciella för gravida just nu så det är väl inte mer än rätt att lillan får lite tillskott också,det kan ju inte skada att ge ett par gånger i veckan för att vara på den säkra sidan att hon också får i sig det hon behöver.

För barn från från 1-12 år

Postat av: Sandra

Vi har också tänkt köpa den, har helt glömt bort det bara.. Vi försöker äta fisk iaf 1 gång varje vecka men helst ska det ju vara flera.. Tycker det är lite svårare att tillaga bra :)

2009-09-14 @ 18:39:03
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag skulle undvika att ge det nu i influensatider faktiskt! Intag av fiskolja hämmar immunförsvaret vilket kan leda till att man lättare blir infekterad av influensavirus. Sen är det säkert bra att ge annars.

2009-09-14 @ 21:34:38
Postat av: vintageretroprinsessa

Den har vi hemma :D



Kram

2009-09-15 @ 13:19:37
URL: http://bambii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: