Vantar som flyger

Halloj!

Sent igårkväll kom morfar hit med tåget och vi alla, ja förutom Elwira då kom i säng lite för sent men jag fick faktiskt ligga kvar länge länge i morse med Ludwig och mysa, även M fick ligga kvar en stund extra för morfar fixade frulle till Elwira som vaknade vid åtta =)

Morfar har varit ute och gått en långpromenad med Elwira och det är ju riktigt kallt ute nu men ändå ska hon envisas med att slita av de där varma sköna vantarna jag nyss köpt åt henne. Hon tar vantarna i munnen och biter och drar loss dom. Morfar sa att hon för första gången varit med om att hon gnällt i vagnen när de var ute men det berodde väl så klart att hon frös om händerna! trots att morfar satte tillbaka vantarna sjuhundraelva gånger så skulle hon dra av sig dom så det är klart man fryser då!
någon som har något supertips hur man får vantarna att sitta? jag tänker bara på superlim och silvertejp och det är kanske inte det bästa ;-)

Elwira har sedan hon var riktigt liten alltid dragit av sig precis allting! först började det nog med tossorna på fötterna inomhus sedan var det skorna som slets av när hon åkte vagn efter det rök alltid mössan av och just det alla hårspännen och tofsar får fortfarande inte sitta på en hel dag. Tröjorna hon har på sig inomhus brukar hon också slita av sig, snacka om busfröken vi har!

Elektrikern har varit här nu så vi har kunnat flytta tillbaka Elwira till sitt rum och hon somnade för en stund sedan, blev lite sen lunch nap idag och även morfar somnade i soffan i samma sekund sm lillan. Ammade nyss Ludwig och han somnade efteråt så nu är det väldigt tyst hör, förutom lite snarkningar från soffan då :-)

Hoppas ni har en toppenhärlig Onsdag & var rädda om er och era kära!




Postat av: Saga & hennes mamma

Oh, vantar lät svårt. Det problemet har vi inte, ännu. Har faktiskt ingen aning, det borde finnas någonting så att man kunde fästa vantarna i tröjan när dem sitter på som ett litet spänne eller nåt men ne, jag vet tyvärr inte. Eller kanske om du skulle sätta på någon typ av fingervantar först och sedan en tröja där det är hål i ärmen för tummen (som pop´s vindfleece) så kanske dem sitter lite längre. Det är ju dock inte alltid denna klädseln passar kanske.

2009-10-29 @ 17:22:34
URL: http://sagadelin.blogg.se/
Postat av: Annah - mamma till finaste pärlan Chloé

När det går sånt snöre mellan vantarna då?

Funkar det inte med det?

2009-10-29 @ 19:24:50
URL: http://carpeannah.blogg.se/
Postat av: E

Säger precis som Annah, Vantar med ett snöre borde väl funka!?

2009-10-30 @ 13:46:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: