Sova själv

Just nu är mormor & morfar här på besök och pappa hade med sig sin goda köttsoppa, med extra mycket kött i som även våran matglada Elwira inte fick nog av, så gott och höstigt med soppa.
Soppor ska jag bli bättre på att göra själv, det är ju faktiskt inte så svårt.

Mormor och morfar tog med Elwira på promenad för en stund sedan och det är jättefint väder ute så de blir nog borta ett tag. Jag valde att stanna inomhus, är för lat för att gå ut idag :) Så nu är jag och M själva här hemma med Ludwig som har somnat. Väldigt tyst är det här nu men snart vaknar nog lilleman för mat igen, ofta vill han äta så hans vikt går nog åt rätt håll iallafall =) På måndag ska vi på första BVC besöket och det ska bli intressant att se hur mycket han gått upp.

Igår kväll la jag honom för att prova om han ville sova i spjälsängen i natt och det gick jättebra (andas ut) för de första nätterna så ville han inte sova själv och han satt nästan som klister vid mitt bröst och ville bli ammad non stop så han har fått sova brevid mig fram tills igår.
Elwira som i sin spjälsäng från dag ett men Ludwig har altså börjat dag 6, så det är bra det med såklart, huvudsaken är att han vänjer sig fort att sova själv för jag sov inte alls lika bra med han i sängen. 
Jag kan gärna ligga och mysa med honom en stund innan sovdags men att ligga brevid den lilla kroppen gjorde att jag inte helt kunde slappna av för att vara rädd att rulla över honom, eller att han blev för varm osv även M tyckte inte heller om det.
Så i natt har jag verkligen kunnat sova som en stock, och varit uppe tre gånger och ammat men efter varje gång somnade han om direkt- SKÖNT för sömnen är så viktig. 



 

Postat av: Tea

Hej!



Soppa är verkligen jättegott så här när hösten kyler ner hela kroppen.



Kolla gärna in tävlingen på min blogg!



/Tea

2009-10-10 @ 16:50:57
URL: http://beurling.blogspot.com
Postat av: Nina - Glamourmamman

Kommer ihåg att Olle sov brevid mig de första veckorna, men från att han var 2 månader sov han faktiskt hela nätterna i egen säng. Sååå skönt! Även om brösten var proppfulla såklart på morgonen :-) Ha en mysig kväll!

Kram Nina

2009-10-10 @ 17:01:34
URL: http://glamourmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: