Hello Monday!

Här hemma har vi alla varit vakna sedan någon timme sedan och M är nu iväg med Elwira till förskolan.
Det är kallt och ruggit väder ute just nu så jag är GLAD att stanna inomhus med lilleman.
M plockade fram goose jackan för iår för det är ju verkligen ingen värme längre, speciellt inte på morgnarna
M var förbi bageriet på vägen hem och köpte vårat favorit GI- bröd, morgonlyx :-) jag älskar bröd och långa frukost stunder! Vi äter dock inte i övrigt efter GI-metoden, men just det här brödet är såå gott.

 Hösten är här på riktigt och tiden rinner iväg utan att man hinner blinka så i den här takten är det ju snart JUL! Jag älskar verkligen julen, så mysigt att umgås och äta god mat och tända en massa ljus och få den där härliga julstämningen i kroppen.
blir extra kul även denna jul nu med så många barn i släkten att fira med, och i år blir det Elwiras andra jul och Ludwigs första-så roligt!

Idag ska vi på första BVC besöket med Ludwig för att kolla hans vikt, sk bli kul att se om lilleman gått upp något sedan födseln, han äter bra tycker jag så det borde han ha gjort, älskade lille killen!




Postat av: Mia ☆

Vad mysigt med nyköpt långfrukost :) Men visste inte att det fanns GI-bröd, trodde bröd var ett no-no om man körde GI? Jag älskar bröd, så det är ju annars en välkommen nyhjet :) Kram!

2009-10-12 @ 11:04:49
URL: http://www.thelifeofmia.se/
Postat av: Carolina

Det är verkligen underbart med julen, speciellt nu när man har barn! Hoppas L har växt ordentligt och tack så hemskt mycket för grattisönskningarna! kram

2009-10-12 @ 11:05:10
URL: http://www.carolina1979.se
Postat av: Mindy

God eftermiddag..Stort grattis till er söta son..Hopps att du får en skön måndag.kram kram

2009-10-12 @ 12:46:09
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: