Inte nöjd

Gårkvällen blev som eftermiddagen, Ludwig var inte alls nöjd och nästintill otröstlig i nästan två timmar :( inge kul alls och idag blir det att skaffa magdroppar till lillen.
När Elwira var ungefär i samma ålder var det ungefär likadant i några dagar och då slutade jag äta mjölkprodukter och då blev allt lungt igen, så jag har slutat med mjölkprodukterna nu och ska se om det blir bättre.
Om det inte fungerar så är jag rädd för att det är kolik? men jag ska inte tro det värsta. Att barn skriker hör ju till men så som han var igår var inget vanligt skrik, det var som att han hade ont.
Vi har haft ett hembesök från BVC och de har konstaterat att han verkar frisk som en nötkärna och har gått upp i vikt fint. Men de tyckte också jag kunde sluta med mjölkprodukter i några dagar och se om det blir bättre
det är just det här som är jobbigt med de små, att de inte kan säga själva vad felet är, tänk vad det skulle underlätta!
Hursom så är det för övrigt bra med oss här hemma :-)

Nu är det dags att fixa lunch och sedan sova gäller för de två små och kanske även för mig?

Ha en fortsatt bra dag!

Postat av: Sandra

Hoppas det bara är något övergående! Svårt att veta vad de små vill.. På det sättet är det skönare när de bli äldre och kan visa på ett ungefär vart de har ont. Kramis

2009-10-22 @ 15:29:16
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Therese

Han kanske är känslig precis som Elwira var :( hoppas det går över. kramar

2009-10-22 @ 15:32:57
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Matilda - Mercedes mamma & Mini i magen

Hoppas det går över snart, usch det är så hemskt när de små har ont :(

2009-10-22 @ 15:45:23
URL: http://majbebis08.blogg.se/
Postat av: Malin S

Hoppas att lillen mår bra nu! Min gissning är ändå att det kanske är snabbt övergående. Om jag förstått rätt så skriker kolikbebisar många fler timmar per dygn. Hursomhelst, jag har ingen egen efarenhet men hoppas såklart att det ordnar sig =)

2009-10-22 @ 20:32:17
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: