My mistake...

Det var väldigt ironiskt att jag spikade upp den där skylten "njut varje minut" just idag för just dom orden har varit svårt att ta åt sig idag.
Igårkväll började Ludwig vara ganska missnöjd och det blev värre och han började skrika precis sådär som det var för ungefär en vecka sedan i några dagar.
Slutade då äta mjölkprodukter för han skrek precis som Ewira gjorde när hon var färsk och då fick jag rådet att avstå från just mjölkprodukter och bara efter någon dag blev hon helnöjd och även Ludwig har varit hur nöjd som helst sedan jag slutade med mjölkprodukterna.
Kunde inte alls förstå varför han skrek så igår tills jag såg M ta fram ostbågarna och då kom jag på att jag åt ju en hel del av dom i förrgår- SÅ KLANTIGT av mig, men jag gjorde det inte medvetet, altså jag tänkte dum som jag var inte på att det innehåller så klart mjölk (pulver)
Det enda "positiva" med att jag åt det var ju att det gav utslag på lillen direkt, för det kan inte var någon slump utan har är nog känslig mot det, precis som syster sin var som sagt.
Är helt slut i bollen och kroppen ikväll och Ludwig har precis somnat för första gången på hela dagen efter all gråt. Mina ögon går nästan i kors av trötthet och min rygg är rätt mör, men jag får väl skylla mig själv som klantade mig med ostbågarna och så har jag tyckt så synd om lillkillen som förmodligen haft ont i magen som tusan efter min miss =(

Nu ska jag dock få i mig lite att äta och sedan en dusch skulle passa fint och så hoppas jag på en fortsatt lugn kväll och förhoppningsvis kommer vi i säng lite tidigare idag.

Kram och hej!

Min älskade kille!


Postat av: Mia ☆

Vilken söt bild :) Inte lätt att komma ihåg allt man inte kan äta och så, hade jättesvårt med det själv när man kom fram till att jag är känslig för laktos.



Ha en mysig söndagskväll, kram!

2009-11-01 @ 19:39:34
URL: http://www.thelifeofmia.se/
Postat av: Carolina

Ojoj, inte kul när de små är känsliga mot sådant man äter - hoppas dagen imorgon blir bättre!

2009-11-01 @ 20:47:58
URL: http://carolina1979.se
Postat av: Rebecca

Vilken liten underbaring!

Har inte kikat in på ett tag så jag får vara lite sen med att säga GRATTIS till er nya familjemedlem.

Hoppas ni haft en mysig helg.

//Rebecca

2009-11-01 @ 21:32:26
URL: http://www.cheeky.nu
Postat av: Annah - Mina dagar med finaste Chloe och våran väntan på pärlan2 i magen

Jag fick också sluta med mjölkprodukter med Chloe, så ska bli intressant och se om jag blir tvungen att göra det denna gången med. Fast nu känns det ju lite lättare än förra gången, nu har man ju lite mera koll på vad man får äta och inte :D

2009-11-02 @ 12:22:28
URL: http://carpeannah.blogg.se/
Postat av: Annah - Mina dagar med finaste Chloe och våran väntan på pärlan2 i magen

Åh vad söt han är förresten!!

2009-11-02 @ 12:22:50
URL: http://carpeannah.blogg.se/
Postat av: Emme

Så fin han är!

2009-11-02 @ 17:59:52
URL: http://emmesprinswilliam.blogg.se/
Postat av: vintageretroprinsessa

som en söt liten dunig fågelunge :)

Åhh hjärtat smälter :)



ha en toppen dag

2009-11-03 @ 10:39:29
URL: http://bambii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: