Vaccinerat mig

Hallå hallå!

idag hade jag tänkt att jag skulle få massor gjort när Elwira var på förskolan några timmar idag. Hon hade inte varit på förskolan på två veckor eftersom hon varit förkyld samt att det har varit höstlov.
Har dock inte fått speciellt mycket gjort, iallafall inte allt jag tänkt att göra men det är ju en dag i morgon också ;-) känns som jag säger så varje dag nu, haha!

Har iallafall varit iväg och vaccinerat mig mot svininfluensa idag, känns lite ömt i armen just nu och jag får hoppas jag inte blir lika dålig som M blev, fast hellre dålig ett tag än att kanske riskera att bli riktigt dålig och kanske till och med dra på mig något skit som sedan förs över på mina två små, nej usch och fy! *peppar peppar* 
Känns lite konstigt att barnen inte kommer vaccineras och att det bara är vi vuxna... får väl tänka så att då kommer iallafall inte vi smitta dom förhoppningsvis om vi skulle åka på något och förhoppningsvis får de förbli friska.

Elwira fick följa med till vårdcentralen då jag skulle vaccinera mig och hon tyckte det var sådär kul att sitta i väntrumet och här kollade hon skeptiskt på en läkare som gick förbi henne :-) Idag hade hon kappa från Me too,body+ kofta lindex,ullstrumpbyxor pop, jeansleggings H&M, skor från kavat






Postat av: Petra

så söt hon är:)ja det känns skumt att inte vaccinera barnen men men...tackade nej till min 9 åriga dotter,em själv har jag vaccinerat mig, så mkt prat om denna svininfluensa så man vet snart varken in eller ut.Man blir lite rädd som gravid!

2009-11-02 @ 23:52:39
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/
Postat av: Jacks mamma

Nu är det ju så att bara för att du själv är vaccinerad betyder ju inte det att dina barn inte kan bli sjuka. Du kan fortfarande BÄRA på viruset, vaccinet gör bara så att DU inte blir sjuk av det. Så du tänker på det ;)

2009-11-03 @ 08:35:11
URL: http://jacksmammas.blogg.se/
Postat av: elin

Varför har ni fått vaccinera er redan? Här får vi vänta tills v 49. Hoppas du inte blir sjuk utav den!

Kram.

2009-11-03 @ 10:05:31
Postat av: Erika

Elin: Jag ringde min vårdcentral och hörde efter och gick dit när de hade "drop in" vaccinering. Vet inte om du kollade på nyheterna nu ikväll? de sa att det är brist på vaccinet i vissa län eftersom leverantören fått fördröjningar i produktionen. Så det är nog lite olika beroende på vart man bor, men ring din vårdcentral och hör efter. Det kostar inget att vaccinera sig. ha en fortsatt trevlig kväll!

2009-11-03 @ 22:18:21
URL: http://onechicmama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: