Littmarck i guld

Littmarcks handgjorda läder armband har jag alltid tyckt om men har inte hittat något som fallit mig hundra  i smaken. Men spanade in på deras hemsida och hittar ett par olika varianter i guld och dom är såå snygga.
Även andra varianter i färg finns ju och de är med fina men jag föll för ett ganska smalt enkelt i guld som är här på bilden. Tror det kan vara supersnyggt att matcha med andra armband och addera ett annat armband i någon färg.
Vill verkligen ha det guldiga "kabla" som det heter med guld loggan på (man kan även välja silver)
Hittar typiskt nog ingen webbshop som verkar sälja det ännu =( jag vill ju ha!


Bilder: accessora

Postat av: Anonym

Hej, hur har du egentligen råd med allt...shopping all days:-) Lite märkligt att alltid tänka...vad ska jag köpa härnäst hela tiden. Vore ju kanske kul att känna sig nöjd en liten stund innan nästa begär slår på. bara en tanke.

Fia från Gävle - inte så köpgalen - bara lite:-)

2009-05-19 @ 22:37:44
Postat av: Erika

Fia: Oj vad olika man kan tycka, för jag tycker inte jag shoppar mycket men det beror ju även på vem man jämför sig med. Jag har nyligen varit mammaledig & sjukskriven så det gör att jag måste prioritera annorlunda när det kommer till shoppingen och köper mest sådant jag behöver och jag kan sukta länge efter en viss sak så jag hinner känna om jag verkligen behöver just den saken. Och försöker handla sådant som är klassiskt som håller länge, såsom halsbandet jag köpte och fick idag. Mest saker handlas till våran dotter sedan hon föddes, så hon är prio ett :) Hade gärna shoppat mer om plånboken tillåtit. Ha det gott!

2009-05-19 @ 22:56:35
URL: http://onechicmama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: