Nu är jag hemma

Hela dagen har jag tillbringat själv som "nanny" åt lille Viggo och solen har varit framme hela dan, heeelt underbart.
Jag har varit ledig idag så det passade verkligen bra att få lite sol på sig idag. Det tog dock ett tag innan jag och Viggo kom iväg. Men efter lunch var jag ute med han i nästan tre timmar och gick vid Karlsborgs slott och en bra bit därifrån innan jag vände och gick hemåt och köpte glass. Det var en hel del folk som låg och solade i gräset och bara hade det skönt.

Viggo har varit snäll och glad hela dagen och på förmiddagen sov både han och jag och på eftermiddagen slocknade han i vagnen. Ätit duktigt har han också gjort, även om han inte var helt haj på smakportionerna han fick så var han iallafall en glad kille som smakade och smakade, det är en go liten kille det där.
Och det är ju inte precis som att ha hand om Elwira som vill gå runt och pilla med precis allt, nej Viggo är ju inte så stor som hon än så han ligger kvar där man lägger honom, haha!
Rätt skön tid det där även om det är hur kul som helst nu när Elwira nästan springer runt, all ålder har sin charm tycker jag. Det gäller att verkligen njuta var dag i nuet för det går som sagt SÅ fort.
Syster T blev som vanligt snygg i håret efter sitt frisörbesök i Gävle idag, nästa gång så kommer jag följa med dit och bli ompysslad igen.

Väl hemma så möttes jag av värdens smile och skratt från finaste Elwira när jag kom hem och det var så skönt att vara hemma och hinna pyssla om Elwira inför natten innan det var läggdags för hennes del.Nästan en hel dag borta från M & Elwira var precis lagom.
M hade varit och storhandlat så det var ju trevligt att öppna en kyl fylld med mat när jag kom hem smått hungrig.
Jag åt och gav Elwira gröt samtidigt och hon åt som vanligt åt upp gröten i väldig fart, hon skulle nog kunna äta hur mycket som helst av om hon fick =)
M & Elwira hade även varit på stan på något ställe där de spelade massa olika låtar och Elwira gick runt bland alla barnen och dansade för fullt berättade M, hon är så härlig! ingen annan av barnen dansade men Elwira körde på med hennes egna "moves" för fullt. Musik är hennes grej, hon blir alltid superglad när man sätter på någon låt (vilken som helst) eller bara man sjunger lite så börjar hon att röra på kroppen, hon är rolig den lilla tjejen!

Idag har jag verkligen njutit av lugnet och Viggo och haft så mycket tid att tänka,man behöver det ibland.
Solen ger mig dessutom så mycket energi och det behöver jag extra mycket nu när graviditetströttheten kommer och spökar somliga dagar, men mestadels är jag pigg och glad och har inga andra krämpor och det är jag glad för *peppar peppar*
Mycket härligt att få njuta av solstrålarna på min lediga dag för idag var första dagen jag verkligen kände att sommaren är här och jag kunde ha bara ben utan att frysa =)
Viggo har varit ett bra sällskap och jag tror han också tycker han haft  en bra dag, fina lilla killen =)

En glad 6 månaders kille i babygymmet

Här vankas det smakportioner

En trött kille ute på solskenspromenad

Bebisen i magen har rört på sig en hel del idag, h*n ligger där inne och njuter nog minst lika mycket som jag gör av att bära på skatten nr 2


Postat av: Josefine

här har solen också varit framme det är sommar nu :-P soft dag du haft med lill gossen

2009-05-25 @ 21:39:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: