Härliga semester, morsdag & biokväll

Hej och hå allihopa! =) Igår var datorn avstängd hela dagen och tiden går fort även fast man är ledig nu.
En sån där liten mini laptop skulle man ha eller sk "blogg dator" så skulle updateringen bli lite bättre här nu när jag är borta, men jag är iofs tillbaka i början på nästa vecka igen.
men det är faktiskt lite trist att inte kunna blogga lite närsom helst just nu. Aja, nästa gång får jag fixa ett mobilt bredband till min vanliga laptop och ta med =)
Vädret var och är helt otroligt just nu, verkligen riktig sommarvärme! Snacka om att ha tur med vädret just nu, och så lämpligt solen kom till helgen dessutom.
Igår grillade vi och umgicks här hemma med familjen och allt går bra med Elwira som för det mesta är glad hela dagarna. Sist jag var hemma här så blev hon ganska mammig så jag kund inte lämna henne själv med någon knappt, men nu fungerar allt  fin fint.
Igår kväll gick vi på bio vid nio tiden och mormor & morfar var hemma, men Elwira hade somnat strax innan åtta som hon brukar göra hemma och har sovit hela nätterna här så jag var iväg helt utan hennes medvetande igår när hon sussade sött =)
 Vi såg änglar & demoner och jag älskade da vinci koden och den här var minst lika bra!
Kändes lite konstigt att vara i sin "gamla" stad för jag har ju inte varit inne i stan när jag varit hemma här de senaste gångerna.
Elwira är iväg just nu med mamma och pappa på liten tur och har med sig mat och alltihopa till henne så jag och min syster R är här hemma nu och ska äta lite lunch strax och sedan gå ut och sola.

Jag saknar M en smula men som alltid när vi är borta från varandra så tror jag det bara stärker, för när man väl ses igen så är det så skönt och alla par behöver nog lite tid utan varandra då och då.

Tack för era kommentarer! och jag ska svara ikväll, jag är bara lite seg med det just nu när solen skiner :-) Vilken härlig mors dag idag dessutom, som ska firas senare med rabarber & jordgubbspaj!

PUSS & KRAM i solen, var rädda om er och varandra och njut av solen vädret så länge det är såhär fint!



Postat av: Nina - Glamourmamman

Känns som om många bloggare har låtit datorn vara i helgen :-) Men vilken UNDERBAR helg det har varit!! Hoppas att du har haft en mysig mors dag. Kram!

2009-05-31 @ 19:10:23
URL: http://glamourmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: