En del av M:s shopping

M var i Stockholm häromdagen och shoppade upp ett litet lager med kläder och här är jackorna han köpte. De flesta gör sig inte alls på bild utan är mycket snyggare IRL och när M provade dom så jag fick se så klart :-)
Vissa var det rea på så han sa att han fått dom "till bra pris" och nu är det ju faktiskt en perfekt  årstid att köpa jackor på rea.
Ett gäng med klassiska jackor har han köpt varav de flesta blir perfekta till hösten men den beiga trenchen samt de två sista jackorna är mer vår/sommar.
Att handla mycket kläder på en gång är verkligen typiskt M, så gör han i stort sett alltid, han tycker dock det är rätt kul med kläder men han och jag är raka motsatsen när det kommer till shopping av kläder. Men det är nog rätt så typisk killar över lag att köpa mycket på en gång?
Utöver dessa jackor köpte han bla ett par supersnygga acne jeans, pike tröjor från JL, skjortor från acne samt en massa kallingar från samma märke.
En annan sak jag funderat på när det gäller M:s garderob så är det alla hans kläder som han inte använder. Han har MYCKET mer kläder än vad jag har och jättemycket skjortor, kavajer mm som antingen är för litet eller för stort nu och som han inte tittat  på flera år, och allt är bara märkeskläder så jag funderar allvarligt på om jaag inte skulle ta tag i det i sommar och lägga ut en massa på tradera eller blocket och rensa ut och ge bort det som inte kan säljas? För pengarna kan man ju faktiskt köpa annat, men sånt tänker inte M på, men där är väl jag mer "ekonomisk".
Jag tror inte han skulle ha något emot om jag tog tag i det, för en rejäl ut rensning behöver han för han "bryr" sig inte om kläder på samma sätt som jag :-)  och man mår bra av att rensa tycker jag.
Kläder är bara kläder för han men för mig är det mer en hobby kan och ett stort intresse.

Klassisk trench från Filippa K

Ullkappa med ur snygg krage från Filippa K

Läcker kavaj  till jeans o vit t-shirt exempelvis från filippa K

Kortare ull jacka i samma stuk som den långa kappan, också från  Filippa K

Vår/sommarjacka,Filippa K

sommar/vår/höst parkas från Johan Lindeberg

Postat av: Therese

Fina grejer, M är ju lika dan köper massor vid ett tillfälle sen får det vara bra. Men nu har han ju jackor till han blir pensionär!! Om han har kläder som är förstora kanske M kan köpa tänk på det. kram

2009-05-18 @ 11:54:05
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: anna

Jättefina allihop, men gör du det, lägg ut det på Trdera det gör jag med mannens grejor, jättebra att få pengar så man kan köpa kläder åt sig själv!

2009-05-18 @ 12:33:40
URL: http://www.metrobloggen.se/fashionhaggan
Postat av: MammaFiia

Så fina jackor han köpt=)

Hehe han e smart som köper mycke åt gången så slipper han shoppa ofta haha

Ja rensa e bra=)

2009-05-18 @ 12:38:13
URL: http://mammafiia.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jättefina jackor! Tror de flesta killar köper mycket på samma gång.. Eller ja i alla fall vad jag vet :)

2009-05-18 @ 13:33:29
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: