Elwira & M i Stockholm

Dagen på jobbet rullade på bra hela dagen och det var full rulle som det brukar vara på en lördag,men kul när det finns att göra, blir uttråkad annars.
M och Elwira hade haft en mysig dag i Stockholm och de hade gjort en rejäl shoppingrunda innan lunch och nu står det ungefär femtioelva kassar i hallen med kläder, M har tydligen köpt fem olika jackor tror jag han sa och en massa andra kläder. Det är typiskt M att köpa mycket på en och samma gång.
Efter shoppingen så hade de varit och lunchat och varit ute och gått och bara haft det skönt och Elwira tyckte nog också det var ännu en skön dag i hennes liv, för glad hade hon varit hela dagen.

Nu ligger Elwira och sover för hon hade inte sovit något på eftermiddagen och M ligger och är utmattad och vilar på soffan.
Jag måste spana in M:s kassar senare och se vad han köpt till sig, men det får bli senare så jag kan få se lite kläder på också.

Det har varit en strålande dag idag och solen skiner för fullt fortfarande, det är nästan så man får lite ångest av att sitta inne just nu. Eftersom pappa M och lilla Elwira ligger och sussar och vilar så kanske jag ska bege mig ut själv en stund :-)  ja så får det nog bli nu sedan ska jag mumsa i mig jordgubbarna jag köpte på vägen hem och njuta av helgen och ledigheten

Postat av: Mindy

Förutom förkylningen så är det bara bra..I morgon går man in i 10 veckor..så nu går det snabbt..längtar tills man får se lillen simmar runt där inne så man får reda på allt är bra..men det är det säkert...Längtar efter den dagen..kommer vara den bästa dagen i mitt liv..Ha en skön lördag..kram

2009-05-16 @ 17:45:39
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: