Sunny day!

Nu har vi kommit hem från en härlig dag tillbringad mestadels ute i den friska luften och det var så skönt att det var soligt idag! även fast våren fortfarande ligger och lurar.
 Vi var ute och hälsade på farfar och träffade även faster ute i stallet och stod och pratade ett tag. Var hur längesedan som hellst vi var ute där. Jag älskar att vara där ute! vi måste åka dit oftare än vi varit den senaste tiden tror jag :-)

Innan vi åkte hem så åkte vi en sväng till IKEA och kikade lite snabbt på ett par saker som vi skule behöva men så var det typiskt att det vi  skulle ha var slut och två andra saker tog dom inte in i vårat varuhus här i den färgen, typiskt.
Var nog första gången vi kom därifrån helt tomhänta :-)
Vi var även inne på MIo och barnens hus och så hämtade vi upp våran nya ryamatta som kom idag på ett lite mindre möbelvaruhus här i stan, jättefin var den! Jag hade nämligen inte sett den tidigare, då M valt ut den men jag är toppen nöjd.

Hos farmor och farfar hade de fått tre nya små små jack russel valpar, verkligen hur söta som hellst- och ännu sötare blir dom. De låg och värmde varandra under värmelampan och myste medans deras mamma hade gått ifrån ett slag för att äta.

På tal om att äta, det ska vi göra här hamma nu, sedan blir det nog ett bad för att värma upp mina smått kylda fossingar.

Spännande att kolla på hästar!

Postat av: Anna

Vilken mysig dag ni verkar ha haft=)

2009-03-24 @ 19:47:33
URL: http://smultronet1.blogg.se/
Postat av: Therese

så söta små valpar ! man vill ju ha en när man ser bilderna. puss

2009-03-25 @ 00:28:34
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: johanna

Va söta :) hur gammal är du?? o va avis jag blir, vill också ha barn, älskar barn, bästa jag vet :P hehe fin blogg :)

2009-03-26 @ 13:04:59
URL: http://yyohannaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: