Det är Fredag!

Vad veckan har gått fort! nu är det redan Fredag igen! Vi har precis varit ute på promenad, Elwira, jag och syster R det var skönt och uppfriskande.
Elwira sov nästan hela natten i går, hon vaknade till en gång så jag gav henne välling och då somnade hon om direkt, så det gick smidigt.
Jag hade egentligen tänkt att åka till Kristine idag men när jag höll på och gjorde mig iordning på morgonen så skulle R ta hand om Elwira, men det gick inget vidare för Elwira var inte alls på humör. De hade ju inte träffats på över en och en halv månad bortsett från i förrgår när vi kom på kvällen då, men det var kvällen då allting blev fel.
Så i natt sov R över här hos mormor och morfar för hon är ledig idag.
Men att åka iväg från en lessen Elwira med separationsångest skulle nog inte varit någon hit.
Så det är bättre att jag fick stanna hemma men henne och umgås tillsammans med R istället. Kristine kom hit en sväng så vi fick prata av oss en stund :-)

Elwira somnade ute på promenaden och ligger fortfarande och sover i vagnen utomhus, det gjorde hon igår också, ser så mysigt ut att sova utomhus nerbäddad, jag vill också vara liten och ligag så ;-)

Tänkte även träffa bente och lilla Tilde idag, men hennes dotter var sjuk, så typiskt att lilla sötnosen var sjuk just nu när jag är hemma här, men så är det och går tyvärr inte göra något åt.

Nu är det lucnh, och magen kurrar!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: